Vin & Champagne

Vin & champagne

Låt druvor segrar och njuta av hur de är föremål för mycket vätska som smakar bra och gör dig lycklig. Här på Barlife har vi ett imponerande urval av både vin och champagne, åtminstone om vi och våra kunder har att säga det. Vi anser att en bar aldrig kan vara en riktig bar, om det finns både vin och champagne på hyllorna. För det kan väl vara så att det är i första hand fatöl och blandade drinkar, som är långt ovanför baren, men det betyder inte att det är också en bra idé att ha både vin och champagne, eftersom detta är något som en bar tjäna mycket och dessutom är något som de flesta vill.

Ett parti kräver champagne

Många av de kunder som handlar på webbplatsen de handlar för olika evenemang och fester och det är också en av anledningarna till att vi säljer en hel del champagne. För måste du ha en fest och vill ge sina gäster en stor erfarenhet, så man bör se till att det finns så mycket champagne som möjligt. För det finns inget som champagne, som får människor på gott humör och gör att du gör ett bra intryck på alla. För champagne är något som alla gillar eftersom bubblor känns som om kroppen och går direkt till chefen för en härlig och dum sätt. Och om du måste hålla en riktigt stor fest så att du kan från början se till att be de många flaskor champagne upp bredvid varandra och så kan du eventuellt göra en pyramid av champagneglas och när så att champagne ska serveras så att du kan börja att tjäna champagne i den övre champagneglas, och sedan kan du se hur champagne när den översta glaset är full, kommer det att röra sig nedåt och tyst du kommer att se hur alla champagneglas de blir igensatta. Och det tar en hel del champagne eftersom det tar upp så mycket champagne i varje glas. Och här kan du använda Barlife som leverantör eftersom vi har så många olika typer av champagne, kan vi säkert hjälpa till att ge dig all champagne du behöver för din stora händelse.
Sätt fallande sortering
Sida
 1. Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75 30089
  Bollinger Champagne La Grande Annee 2005 FL 75
  1 365,00 kr
 2. Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75 30009
  Feuillatte, Champagne Brut Chardonnay 2006 FL 75
 3. Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75 30010
  Feuillatte, Champagne Brut Réserve FL 75
  525,00 kr
 4. Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75 30120
  Henri Giraud Champagne Fût de Chêne MV FL 75
  1 508,00 kr
 5. Henri Giraud Champagne Rosé FL 75 30122
  Henri Giraud Champagne Rosé FL 75
  810,00 kr
 6. Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75 30116
  Henri Giraud Champagne Blanc de Craie FL 75
  810,00 kr
 7. Lanson Champagne Black Label FL 75 30029
  Lanson Champagne Black Label FL 75
  554,00 kr
 8. Mercier Champagne Brut FL 75 30046
  Mercier Champagne Brut FL 75
  497,00 kr
 9. Mercier Champagne Brut (MG) FL 150 30047
  Mercier Champagne Brut (MG) FL 150
  952,00 kr
 10. Montaudon Champagne Brut FL 75 30034
  Montaudon Champagne Brut FL 75
  440,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Champagne til festen

Til festlige lejligheder, er det næsten et must, at åbne en god flaske champagne. For at være helt sikker på, at flasken passer til lejligheden, er det vigtigt at kunne kende forskel på de forskellige varianter af champagne. Der er nemlig forskel på tørhedsgrad og sødme i de forskellige varianter. Der findes hele 8 forskellige udgaver, og derfor kan man blive skuffet, hvis man vælger en “forkert” flaske til formålet. Ligesom som med alt andet der spises, er smag jo forskelligt fra person til person, så man kan ikke endegyldigt sige, hvad der er rigtig og forkert. Dog er der nogle guidelines, som kan hjælpe til at finde den rette flaske. Ultra Brut er den tørreste variant indenfor champagne. Midt i skalaen findes ekstra brut eller sec. I den anden ende af skalaen er Doux. Dette er den sødeste variant og det er normalt en fra denne ende, der bruges ved velkomstdrinks og lignende. 

 

Stort udvalg af vin

Om du er til hvidvin eller rødvin, om det skal være italiensk eller fransk eller om du vil bruge mange eller få kroner på vin, så har vi det i vores sortiment. Hos os finder du vin i alle prisklasser fra både kendte og mindre kendte vinhuse. Det er selvfølgelig muligt at købe vin enkeltvis, men driver du en restaurant eller cafe, er det også muligt at lave en erhvervsaftale på flere vin. Med over 150 forskellige vine i sortimentet, kan du helt sikkert finde en, der passer til dine smagsløg. Finder du vin fra et vinhus, men ikke kan finde den helt rette flaske i vores sortiment, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne være behjælpelig med at skaffe specielle vine hjem. Ud over rødvin og hvidvin, finder du også et flot udvalg af Sherry, Grappa og dessertvine.

 

Dessertvin er prikken over i’et til desserten

Når dine gæster skal nyde en lækker dessert, så er det prikken over i’et, hvis du kan tilbyde en lækker dessertvin, som passer til. Dessertvin fås i mange forskellige varianter, hvor de mest kendt er portvin, sherry eller late harvest hvidvine. Af hvidvine kan også nævnes Eiswine eller isvin. Det er meget sød hvidvin, som produceres på druer, der har fået frost. Der skal minimum være -8 grader, når druerne høstes. Grundet ustabilt vejr mange steder i europa, er det ikke sikkert, at der kommer en stor produktion hvert år. Nogle år hænger druerne for længe, inden der bliver -8 grader, og så kan druerne ikke bruges. Hvis du ikke har prøvet isvin til en dessert, så ligger der en stor oplevelse og venter. Sherry og portvin har vi i alle prisklasser og årgange. Her er du garanteret en lækker oplevelse til din dessert.

Vin & Champagne priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Vin & Champagne hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna