Tonic vand

Tonic Vatten

När du har sagt A måste också säga B, och när du har sagt gin, måste man också säga tonic vatten . När en flaska gin kan användas för en stor del av glas, så det är nödvändigt att köpa tonic vatten oftare för att vara betydligt mer i detta än att gin.

Alla älskar en G & t

Mycket få människor som säger nej om det finns någon som ger dem en gin och tonic, vilket beror på att det är en klassisk drink, varav de flesta har haft så många gånger att de är antingen väl kan gillar det eller att de helt enkelt har vant sig vid smaken. Så om det måste hållas torra, bör du alltid se till att ha en tonic vatten, som du kan använda för detta ändamål eftersom du kan vara säker på att tillräckligt vid någon tidpunkt kommer att be om en gin och tonic. En gin och tonic är bra av flera skäl. Först gran noter av gin alltid bra och det skapar en nästan kryddig och jul-liknande atmosfär som det bara smakar av spannmål. Och här går tonic vatten in och gör det ännu mer färsk, som uppstår på grund av citrussmak som finns i tonic vatten, som du kan köpa in. För tonic vatten är i själva verket en liten bitter, så det finns många som inte nödvändigtvis skulle sätta stark pris att dricka en tonic vatten med ingenting annat. Men samma människor kommer förmodligen inte har något emot att dricka tonic vatten om det är något som drickas i sitt sammanhang och i kombination med gin

När tonic vatten är olika

Om du planerar att köpa drycker på Barlife, då du inte kommer att ångra det. Eftersom vi har ett så stort urval, är du säker på att hitta det du söker. Detta gäller för alla former av alkohol vi har och blandare vi har. Och en av dessa blandare är naturligtvis tonic vatten, där vi har många olika varianter av. När människor måste göra gin och tonics hemma är det alltid samma tonic vatten, som de köper i snabbköpet, men det finns ingen anledning att, för om man tittar runt på Barlife hemsida, så kommer du att märka att det finns många olika typer av tonic vatten. En av dem, som vi kan erbjuda är feber trädet, vilket är en stor tonic vatten.  

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Fever-Tree Ginger Ale (+pant) FL 20 65053
  Fever-Tree Ginger Ale (+pant) FL 20
  27,00 kr
  Quickview
 2. Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20 65062
  Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20
  27,00 kr
  Quickview
 3. Thomas Henry Ginger Beer (+pant) FL 20 65064
  Thomas Henry Ginger Beer (+pant) FL 20
  Quickview
 4. -12%
  Goldberg Ginger Ale (+pant) FL 20 75013BS
  Goldberg Ginger Ale (+pant) FL 20
  Specialpris 21,00 kr Ordinarie pris 24,00 kr Så lågt som 18,00 kr
  Quickview
 5. Red Bull Classic 25cl 65009
  Red Bull Classic 25cl
  27,00 kr
  Quickview
 6. Red Bull Sugar Free 25cl 65010
  Red Bull Sugar Free 25cl
  27,00 kr
  Quickview
 7. Red Bull Zero 25cl 65011
  Red Bull Zero 25cl
  27,00 kr
  Quickview
 8. Doctor Polidori's Tonic Water 20cl 65043
  Doctor Polidori's Tonic Water 20cl
  35,00 kr
  Quickview
 9. MG Spirit Gin-Tonic 27,5l FL 27,5 65142
  MG Spirit Gin-Tonic 27,5l FL 27,5
  41,00 kr
  Quickview
 10. Fever-Tree Lemon Tonic 20cl 65154
  Fever-Tree Lemon Tonic 20cl
  27,00 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Historien om tonicvand

Det menes at stamme helt tilbage 1700 tallet. Dengang var malaria udbredt og et stort problem. Man fandt dengang ud af, at kinin kunne have en forebyggende effekt på sygdommen og samtidigt også behandle den. Britiske tropper blev dengang smittet med sygdommen, og læger fik til opgave at finde et middel mod det. Kinin udvindes af barken fra kinatræ. Det har en meget bitter smag i koncentreret form, så det er ikke behageligt at drikke rent. Man fortyndede det med vand, og det var starten på tonicvand. For at gøre det endnu mere lækkert at drikke, tilføjede man kulsyre til drikken. Derfra har man den drik vi kender i dag. GT stammer fra samme tid, hvor alkohol blev drukket i store mængder af tropperne. De fandt på at blande tonicvand med gin tilsætte forskellige citrusfrugter. Senere hen er der blev udviklet meget på den ikoniske drink.

 

God tonic vand til din GT

En GT er en meget basal og enkel drink. Derfor er det rigtigt vigtigt, at der bruges ingredienser af god kvalitet. I den klassiske drink bruges der typisk kun gin, tonic og citrusfrugter. Dengang den blev opfundet, fandtes der ikke mange forskellige slags gin eller tonic vand, og derfor var der ikke mulighed for at eksperimentere så meget. Det har senere ændret sig markant, og derfor kan det være svære at finde præcis de ingredienser, som passer sammen. Tonicvand har en bitter smag fra kininen, men det er i dag muligt at få dem, med andre smage også. Gin har traditionelt undertoner af enebær, som giver en granlignende smag. I kombination supplere de to smage hinanden godt. Vælger man at servere en GT med gin, som har en kraftig smag, det kunne være appelsin, skovbær eller blomster, bruges der normalt en klassisk ren tonic.

 

Dyr eller billig tonic vand

Man kunne fristes til at tro, at tonicvand er bedre dyrt end billigt, men sådan forholder det sig nødvendigvis ikke. Det kommer helt an på, hvordan tonicen skal bruges, og hvilken smag det skal have. Nogle producenter af gin, har udviklet specielle tonics, som passer perfekt til deres gin. Vælger du at servere en helt klassisk GT, er et godt råd, at vælge en tonic af god kvalitet, da hvert element vil smage tydeligt igennem, eksempelvis Fever Tree . Skal du derimod lave drinks eller cocktails, som blot skal toppes op med tonic, kan du sagtens vælge en billigere udgave, som J. Gasco. Kort sagt så skal vælge en tonicvand af høj kvalitet, hvis det er en stor del af din drink. Du kan vælge en billigere, hvis det er en lille del af drinken.

Tonic vand priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Tonic vand hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.