whisky

Whiskey bara förflutna har associerats whisky med en "gammal man-drink". Detta är fallet längre. Whisky frammarsch på den danska marknaden i stor skala, men det är fortfarande i något äldre publik. Whisky är en komplex typ av ande, och många kännare jämställa det med vin. Vi har ett brett urval, och det är verkligen en flaska som kan bli din nya favorit. Läs mer om denna komplexa sprit genom att trycka här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Ardmore Traditional Cask Highland Single Malt FL 70 55020
  Ardmore Traditional Cask Highland Single Malt FL 70
  596,00 kr
 2. Glenrothes "Select Reserve" Single Malt FL 70 55021
  Glenrothes "Select Reserve" Single Malt FL 70
  625,00 kr
 3. Cragganmore 12 YO Speyside Single Malt FL 70 55024
  Cragganmore 12 YO Speyside Single Malt FL 70
  540,00 kr
 4. Dalwhinnie 15 YO Highland Single Malt FL 70 55025
  Dalwhinnie 15 YO Highland Single Malt FL 70
  554,00 kr
 5. Glenkinchie 12 YO Lowland Single Malt FL 70 55026
  Glenkinchie 12 YO Lowland Single Malt FL 70
  582,00 kr
 6. Talisker 10 YO Single Malt Scotch FL 70 55029
  Talisker 10 YO Single Malt Scotch FL 70
  525,00 kr
 7. Dalwhinnie Distillers Edition FL 70 55033
  Dalwhinnie Distillers Edition FL 70
  696,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Whisky och dess ursprung whisky har sitt ursprung i Skottland och en del senare register går tillbaka till 1400. Munkarna i klostren började destillera whisky, men det fick aldrig vila och mogna. Så det var mycket högt och hård i sin smak. Klostren senare stängdes av den engelska kungen Henry. Detta innebar att munkarna började producera sin whisky i privata destillerier och flera fick nys om hur det har producerats. När England och Skottland förenades, anvisningar att brännerier ska ha tillstånd att ha att producera whisky. Detta innebar att det byggdes en hel del små illegala destillerier i hela Skottland. Hur var det mer än 150 år innan whisky produktionen återigen gjort lagliga hela Skottland. Först då såg en revolution i förfining av produktet.Fra spannmål för whiskey whisky oftast produceras på korn, men det kan också användas för olika andra sädesslag. Produktionen är mycket likt det sätt öl görs. Det skiljer sig endast vid destilleringsprocessen och efterföljande lagring. Bourbon, som är den amerikanska versionen, görs mestadels av majs men annars samma principer. När whisky destilleras, kommer det att lagras i stora "fat". Fat är fat gjorda av ek. Det skulle kunna använda andra träslag, men det finns en mängd olika produktionskrav, och en av dem är att det är ekfat. Två andra kravet är att whiskyn är minst 3 år, och att den innehåller minst 40% alkohol. Drycken får sin klassiska brun färg från faten, men tillade ibland karamell, för att få en önskad färg. Vid förvaring är över, finns det vanligtvis en halt av 60% alkohol. Därför är det späds ned till cirka 42-45% .Drinks med whiskeyGin, vodka och rom är det första valet, samtidigt förbereda cocktails. Whisky har dragits in i bakgrunden, men flera drycker whisky vinner fotfäste, men vet allt Jack Daniels, som oftast används blandat med cola. Gammaldags och whiskey sour är säker bekanta på olika drycker kort runt om i världen. Förutom de två, det finns en myriad av andra drycker whisky. Om du vill göra en del av dem, är det viktigt att du väljer en flaska av hög kvalitet, och havet som några olika flaskor stående. Omvänt ganska lätt vodka eller rom, kan det vara bra smak skillnad whisky. På samma smak whisky en mycket stark effekt och en dålig whisky kan snabbt förstöra en god drink.
whisky priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa whisky hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna