Shaker

Cocktailshakere till bar

En shaker är ett oumbärligt verktyg när du behöver blanda drinkar. På bar-life.se säljer vi shakers i hög kvalitet som passar både i baren och hem bar. Vi säljer tre olika typer av shakers. Boston shaker, kullersten shaker och franska shaker

Boston shaker består av två delar, en av metall och den andra av glaset. Skönheten i shaker är att du inte behöver hälla drycken till en annan cocktailglas som glaset är inbyggd i shaker. Boston shaker är den vanligaste shaker, och därför har vi också i många olika varianter på denna webbplats - i olika färger och former. Så du kan välja shaker som bäst passar just din bar.

Cobbler shaker är uppdelad i tre delar, som till största delen är gjord av metall. Det är också en klassisk Shaker, och det är ofta en man tittar på staplarna. Skakapparaten har ett lock på toppen som kan tas bort och användas som ett mått. Det är smart, eftersom du då inte behöver köpa ett separat mål att göra drinkar. När drycken har Shaket, endast ta bort locket av ströaren och häll drycken in i en cocktailglas .

Den tredje typen shaker vi har, som nämnts en fransk shaker. Det är som Boston shaker tvådelad, men den franska shaker består både av metall. Här på bar-life.se vi Shaker med en volym på hela 90 cl. Det är därför det självklara valet om du behöver göra drinkar för många gånger. Vi förhandlar shaker i både guld och koppar, så det pryder vackert på barhylden eller hemma i barskåp.

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Beaumont shaker - kobber 500ml. BTBL3330
  Beaumont shaker - kobber 500ml.
  281,00 kr
  Quickview
 2. Mezclar Copper shaker Tin på Tin BTBL3346
  Mezclar Copper shaker Tin på Tin
  423,00 kr
  Quickview
 3. Boston cocktail Shaker - Rød 6132
  Boston cocktail Shaker - Rød
  465,00 kr
  Quickview
 4. Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml. 18144
  Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.
  267,00 kr
  Quickview
 5. Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo 17547
  Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  389,00 kr
  Quickview
 6. Boston Cocktail Shaker - Mat sort 510ml 18138
  Boston Cocktail Shaker - Mat sort 510ml
  267,00 kr
  Quickview
 7. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo 17546
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  352,00 kr
  Quickview
 8. Cocktail Shaker Rustfrit Stål - Urban bar UB123
  Cocktail Shaker Rustfrit Stål - Urban bar
  493,00 kr
  Quickview
 9. Cocktail Shaker Rose Gold - Urban Bar UB123RGUB
  Cocktail Shaker Rose Gold - Urban Bar
  564,00 kr
  Quickview
 10. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  281,00 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Tre forskellige slags shakere

Boston shaker består af to dele, den ene af metal og den anden er et glas. Det smarte ved shakeren er, at du ikke behøver hælde drinken i et andet cocktailglas, når du er færdig med at shake. Boston shakere er den mest udbredte shaker. De fås i forskellige farver og former. Bunden i en boston shaker har indbygget lidt vægt. Det betyder at de er gode til flair-bartending, da bunden altid vil komme ned først.

Cobbler shakeren er opdelt i tre dele, og er som regel lavet i metal. Det er en klassisk shaker, og den type man ser på barer. Shakeren har et låg på toppen, som kan tages af og bruges som måleenhed. Det er smart, da man så ikke behøver at have et seperat mål ved siden af.

Den tredje slags shaker er en fransk shaker. Den er ligesom Boston shakeren todelt, men en fransk shaker består begge dele af metal. De fås helt op til 90cl, og er altså det oplagte valg, hvis du skal lave drinks til mange af gangen.

Cocktail shaker til at muddle i

Den primære funktion med en shaker er, som navnet antyder, at shake ingredienser sammen. Men kan kan sagtens bruge den til andre ting. Eksempelvis er den god at have, hvis man skal muddle forskellige ingredienser. Normalt muddler man i et glas, men hvis ens glas ikke er solide nok, kan de ikke bruges. Med en cocktail shaker skal man ikke bekymre sig, om den går i stykker. Det eneste man skal sørge for er, at ens muddler er lang nok. En shaker er ofte højere end et glas, og derfor skal ens muddler også være længere.

Mangler du en god muddler til din bar, så kan du finde lige her

Få en cocktail shaker i et shaker sæt

Hvis du skal have fyldt din hjemmebar eller professionelle bar op, så kan du gøre det let ved at købe forskellige barsæt. Er du ikke helt sikker på, at du har alt det nødvendige udstyr, og at det passer sammen, er det smart med barsæt. Udover boston shaker, kan det være en god ide at anskaffe sig en muddler, jigger, barske, skænk, mål og glas. Det er muligt at købe alt udstyret i forskellige bar -og shaker sæt. Her får du alt hvad du skal bruge, og du er sikker på, at det hele passer sammen. Der findes forskellige shaker sæt alt efter, hvilken slags shaker du ønsker. Et godt råd er, at få styr på, hvilke udstyr man allerede har i sin bar, og hvad man mangler. Noget udstyr kan man med fordel have flere af i ens bar. Det glæder både boston shakere, strainers eller peelers eller muddlers.


Se nærmere på vores forskellige barsæt og shaker sæt lige her - der er gode tilbud!

Shaker priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Shaker hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.