Muddler

Muddler till bar

Att ha en bar, där du kan göra alla de drycker som du vill kräver bland annat har en Muddler , som du inte kan leva utan i en riktig bar.
< adress> ingen Muddler, ingen mojito
har visat någon verklig bartendern som arbetat mer än ett par timmar bakom en bar, inte på en gång eller annat har ombetts att göra en mojito, som alltid kräver att du har en Muddler. Särskilt under det senaste decenniet, stormade denna dryck framåt och har aldrig varit så populärt som det har varit under de senaste åren och det fortfarande är. För att göra en mojito kräver olika utrustning och innan du börjar göra en mojito, är det viktigt att se till att du har alla nödvändiga ingredienser och redskap. Av ingredienserna man måste ha ljus rom, danska vatten, rörsocker, lime, mynta och is. Det finns inte en enda av dessa ingredienser, som du kan göra utan, så du måste se till att du har varje ingrediens innan du säger ja för att göra en mojito. Dessutom måste man ha olika verktyg och här är några exempel en lämplig cocktailglas , en grov i rätt storlek och sugrör måste naturligtvis också. Och när allt är på plats kan du gå. Men förmodligen en av de viktigaste verktyg du måste ha när du behöver göra mojitos kallas Muddler. En Muddler är ett verktyg som liknar en mortel, som ni kallar det när de är större och när man använder den som en del av din kök . En Muddler har funktionen att du kan få alla vätskor och den bästa och mest utsökta smak av både kalk och myntablad. Hälla endast kalk och myntablad i burken, sedan reglarna väl med sockerrör. Och sedan ta sin Muddler och börja squash samman ingredienserna. På detta sätt, allt den goda smaken på en gång, och sedan när du är klar annars kan du hälla ljuset rom, då danska vatten i glaset. Och slutligen är det viktigt att röra upp det med en hård och att du sätter ett strå i glaset.  
Sätt fallande sortering
Sida
 1. Plastic Muddler 25cm 17504
  Plastic Muddler 25cm
  255,00 kr
 2. Kobber Cocktail muddler 18209
  Kobber Cocktail muddler
  283,00 kr
 3. Træ Muddler 20cm BTBL3572
  Træ Muddler 20cm
  98,00 kr
 4. Træ Muddler 25cm BTBL3578
  Træ Muddler 25cm
  93,00 kr
 5. Stor træ muddler 33cm BTBL3588
  Stor træ muddler 33cm
  283,00 kr
 6. Antik Messing Muddler BTBL3654
  Antik Messing Muddler
  226,00 kr
 7. Muddler UB - Urban bar UB93
  Muddler UB - Urban bar
  141,00 kr
 8. Cocktail Muddler guld Überbartools - Rustfri 6526BS
  Cocktail Muddler guld Überbartools - Rustfri
  329,00 kr
 9. Cocktail Muddler Gunmetal Überbartools - Rustfri 6527BS
  Cocktail Muddler Gunmetal Überbartools - Rustfri
  329,00 kr
 10. Cocktail Muddler Kobber Überbartools 6525BS
  Cocktail Muddler Kobber Überbartools
  329,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Bedre drinks med en muddler

Ingen muddler, ingen mojito! At lave en mojito kræver forskelligt udstyr og inden man går i gang, er det vigtigt, at man sikrer sig, at man har alle de nødvendige ingredienser samt redskaber. Muddleren er et værktøj, som minder om en morter, men den er ikke beregnet til at knuse ingredienserne, som en morter er. Med en muddler er det muligt at presse alle de forskellige smage og olier ud af ens ingredienser. Det er med til at give endnu mere lækker smag til dine drinks. Når man benytter den, handler det ikke om at bruge den vildt og voldsomt. Det kommer der ikke noget god ud af. Den skal i stedet bruges roligt, hvor man med rolige og kraftige tryk, presser safterne og olierne ud af ens ingredienser. Du vil blive overrasket over, hvor gode dine drinks kan blive med de rette redskaber.

Muddler i træ, plastik eller metal

Det kan være, at du har æstetiske præferencer, eller måske skal den passe ind i bestemt tema. Uanset hvad så er det muligt at finde en, som er lavet i det materiale du søger. Selve funktionaliteten i muddleren bliver ikke påvirket af materialet. Det handler om, hvordan den bliver brugt. Vælger du en i metal, kan den larme en smule mere end de to andre typer, mens muddlere i træ, skal vaskes op i hånden. Den klassiske muddler må siges at være en, der er lavet i træ. Når du skal beslutte hvilket materiale du ønsker, så skal du finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Det er afgørende for, at du kan bruge den korrekt. For at finde den rette størrelse, skal du se på størrelsen af dine glas eller shaker. Det er vigtig at muddleren stikker et godt stykke over glasset, for at få det optimale greb om den.

Vælg de rigtige glas

Hvis du vil bruge muddleren direkte i det glas, som din drink skal laves i, så er det vigtigt at det er holdbart. Selv om en muddler ikke skal bruges vildt, skal der stadig presses relativt hårdt. Det betyder at man skal have godt fat om glasset. Sørg for at dine glas er rimelig robuste i bunden og har tykke sider, således glasset ikke knuses i hånden. Sørg for at sætte glasset på et bord, når bruger muddleren. Alternativt kan der bruges en shaker, hvor man kan muddle sine ingredienser og derefter hælde over i et glas.

Mangler du solide glas til din bar? Se vore store udvalg her

Muddler priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Muddler hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna