Barske

Emellertid är en hård en stor uppståndelse i vätskorna

Att ha en hård innebär att du kan blanda de ingredienser du använder i din drink. Eftersom det ofta är många olika smaker i en drink, kommer du att finna att inte alla smak kommer rätt till sin rätt, om inte beröring noggrant tillsammans för dem. Den kännetecknas av en hård är att det är längre än de andra skedar. Således en hård avsevärt från den vanliga hända att du har bland dina andra kök . För endast med en viss längd kan användas, eftersom det ofta används i den så kallade & rsquo; highballglas och rsquo;, som är en typ av cocktailglas , som är mycket lång och smal och är sålunda signifikant olika från en konventionell kanna .

 

Särskilt för drycker med socker, är en hård nödvändighet

Många har säkert sett boken, till exempel, en mojito och bara med den första omröstningen den smakar lite bitter eftersom du bara kan smaka ljuset rom. Detta kan bero på sockerrör, som hälls i kan inte smakade när ingredienserna inte rört ihop ordentligt. Men en riktig hård detta inte kommer att hända, eftersom det bara med några omrøringer kan se till att allt socker kommer att beröras ordentligt runt. Det finns även andra drycker, där en hård krävs och inklusive den klassiska long island Iste. Denna dryck hälls en mängd olika typer av alkohol, och så drycken kan smaka riktigt som det ska, måste du rör om ordentligt runt med en hård så att alla smaker blandas som de ska. Något annat som du kan använda i en drink, där du har tillbringat en hård, är sugrör , vilket gör det möjligt att dricka härlig drink

.

 

 

Sätt fallande sortering
Sida
 1. Barske M/ Muddler - Urban bar UB1033
  Barske M/ Muddler - Urban bar
  184,00 kr
 2. Barske M/ Flaskeåbner - Urban bar UB4314
  Barske M/ Flaskeåbner - Urban bar
  226,00 kr
 3. Cocktail Ske med Gaffel Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3665
  Cocktail Ske med Gaffel Rustfrit Stål - Mezclar
  184,00 kr
 4. Cocktail ske Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3675
  Cocktail ske Rustfrit Stål - Mezclar
  212,00 kr
 5. Collinson ske Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3676
  Collinson ske Rustfrit Stål - Mezclar
  198,00 kr
 6. Cocktail ske Kobber BTBL3677
  Cocktail ske Kobber
  212,00 kr
 7. Collinson Ske kobber - Mezclar BTBL3678
  Collinson Ske kobber - Mezclar
  198,00 kr
 8. Antik messing Cocktailske BTBL3680
  Antik messing Cocktailske
  269,00 kr
 9. G & T cocktailske BTBL3664
  G & T cocktailske
  98,00 kr
 10. Calabrese Julep Ske - Urban bar UB120
  Calabrese Julep Ske - Urban bar
  255,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Brug din barske til Mojitos eller caipirinha

Mange har nok prøvet, at bestille en mojito eller caipirinha på en bar. Første tår kan virke en smule bitter med en kraftig alkoholsmag. Dette er bestemt ikke meningen. Oftest skyldes det at rørsukkeret og de øvrige ingredienser ikke er rørt ordentligt ud i drinken. Med en god barske, og et par hurtige vendinger i drinken, vil dine gæster aldrig opleve dette. Lige meget hvilket type glas som du ønsker at servere dine drinks eller cocktails i, så kommer du ikke problemer, når du har en barske. De fås helt op til 40 centimeter i længden, så du aldrig kommer i problemer med at få rørt din cocktail sammen. Nogle af de barskeer som vi forhandler, kan også bruges som en muddler. Det skyldes at barskeen har en konisk form, hvor den bliver tyk i den ene ende. Denne ende kan bruges som muddler. Det er især smart, hvis du skal bruge din barske til at lave mojitos, hvor mynten skal muddles. Her får du en cocktail ske med to funktioner.

Absint kræver den rigtige ske

Ønsker man at nyde en lækker absint, så er man nødt til at have en ægte absintske. Denne skal bruges, når man skal tilføje sukker. Nogen vælger at blande sukker i glasset, men det er ikke den rigtige metode. Men hvis man vil servere den på den ægte måde, skal man lægge en sukkerknald på en absinske, der balancerer over et glas. Med en tynd stråle hældes absinten ned over sukkeret, og ned i glasset. Herefter antænder man sukkerknalden, så den karamelliserer og smelter ned i glasset. Nu er absinten klar til at blive drukket, men nogen ønsker at dryppe et par dråber vand i glasset. Det er med til at åbne absintens smag. Forskellen på en barske og en absintske er, at den har huller i sig.

Find den rette cocktail ske

Vi har et stort udvalg af barskeer. De kan vælges i metal eller plastik og i et utal af forskellige farver. Især udgaverne i guld og kobber, kan være med til at give din bar et eksklusivt udtryk. Det er ikke tilfældigt at flere af barskeerne er snoet. Hvis man eksempelvis ønsker at hælde tonic i en Gin & Tonic, kan man gøre det på en elegant måde. Man sætter sin barske ned i glasset med is og gin. Her efter hælder man tonic ned af barskeen, der flot snoer sig ned i glasset. Sådan kan man servere sin cocktails flot for sine gæster, hvis man har den rette cocktail ske

Barske priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Barske hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna