Barsæt - hitta ett stort urval av uppsättningar av bar utrustning på nätet

Läs mer med en barsætEr letar efter en hel del bar utrustning för din bar eller hem bar, så det kan vara en möjlighet att titta på vårt stora paketerbjudanden. Även om du får bara letar efter en specifik sak till baren, det är så ofta lönsamt att köpa ett paket. När du köper ett varumärke barsæt, är du säker på att hitta alla delar du behöver, när du behöver för att göra dina cocktails. Låt dig inspireras av vår barsæt och läsa om dem här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Bar Caddy - BAR AID sæt 2222
  Bar Caddy - BAR AID sæt
  383,00 kr
 2. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools 3683
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools
  2 846,00 kr
 3. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe 4538
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe
  3 842,00 kr
 4. Cocktail Barsæt 5 - Gastronomi Starter 4581
  Cocktail Barsæt 5 - Gastronomi Starter
  2 134,00 kr
 5. Cocktail sæt 1 - størrelse M 2985
  Cocktail sæt 1 - størrelse M
  497,00 kr
 6. Simple Bar Bag 047
  Simple Bar Bag
  1 778,00 kr
 7. Mason Shaker sæt Final Touch FTA1856
  Mason Shaker sæt Final Touch
  397,00 kr
 8. Læder bartender rulle brun - Urban bar UB4482
  Læder bartender rulle brun - Urban bar
  1 280,00 kr
 9. Læder Kit Bag Brun - Urban bar UB4481
  Læder Kit Bag Brun - Urban bar
  3 273,00 kr
 10. Cocktail sæt Prime Bar - Størrelse M 6591
  Cocktail sæt Prime Bar - Størrelse M
  568,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Populära barsæt Det är möjligt att köpa olika barsæt på Barlife. Bland de mest populära, kommer du att hitta mixer set. En mixersæt innehåller många delar till baren Allt från shaker hastighet öppnare och du kan med fördelar köpa en sådan uppsättning, om du behöver grundläggande verktyg på plats. Ett alternativ till detta paket är bartender paket där du hellre vill svika en 3-bit shaker, är en amerikansk boston shaker. I detta paket får du inte göra utan is Tång och hastighet öppnare. I gengäld får du två proppar med pip, så att du enkelt kan hälla dina flaskor. Många väljer att köpa de två uppsättningarna samtidigt som de kompletterar varandra väl. Måste göras mojitos för stora guldmedalj, det är så perfekt att välja vår Mojitosæt. I denna uppsättning finns alla bar utrustning du behöver, om du behöver göra ikoniska cocktail.For att tjäna de bästa drinkar måste du ha den bästa glas! Hitta din nya cocktailglas herBarudstyr för nybörjare och erfarneEr du är nybörjare, och du måste ha den grundläggande utrustning på plats, sedan "Begyder kit" perfekt för dig. Här kan du både skaka och straine dina cocktails. Skulle din bar utrustning har ett festligt men också exklusiva uttryck, då är barsættet i koppar det självklara valet. Den innehåller både shaker, sil, Muddler och en lång hård. För de mer erfarna bartendern, gav en stor barsæt. Cocktail kit från Überbar är exklusiv, och innehåller mer än 25 delar. Den levereras i en vacker och användbar väska. Med detta kompletta set kan du ta alla dina bar utrustning under armen om du behöver vara bartender på en fest. Kvaliteten är bra på alla våra set, så det är en fråga behöver när du väljer din set. Vare sig det är för hem bar eller professionell bar, vi har utrustningspaket som passar alla behov.
Barsæt priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Barsæt hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna