Barsæt - hitta ett stort urval av uppsättningar av bar utrustning på nätet

Läs mer med en barsætEr letar efter en hel del bar utrustning för din bar eller hem bar, så det kan vara en möjlighet att titta på vårt stora paketerbjudanden. Även om du får bara letar efter en specifik sak till baren, det är så ofta lönsamt att köpa ett paket. När du köper ett varumärke barsæt, är du säker på att hitta alla delar du behöver, när du behöver för att göra dina cocktails. Låt dig inspireras av vår barsæt och läsa om dem här
Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. 10%
  SALE
  Mixer barsæt mixer-sæt
  Mixer barsæt
  Special Price 420,00 kr Regular Price 467,50 kr
 2. 14%
  SALE
  Cocktail sæt - Manhattan 7508
  Cocktail sæt - Manhattan
  Special Price 420,00 kr Regular Price 490,00 kr
 3. 0%
  SALE
  Gin Tonic komplet Kit G&TXXL
  Gin Tonic komplet Kit
  280,00 kr
 4. Sort Vinyl Bostonshaker Sæt 9657
  Sort Vinyl Bostonshaker Sæt
  560,00 kr
 5. Mojito Drinks barsæt 6040
  Mojito Drinks barsæt
  490,00 kr
 6. 50%
  SALE
  Barsæt stål 4 dele 2017173
  Barsæt stål 4 dele
  Special Price 278,75 kr Regular Price 560,00 kr
 7. Cocktail sæt 7423
  Cocktail sæt
  321,25 kr
 8. 0%
  SALE
  Guld Boston Cocktail Shaker Sæt UB20G-S2
  Guld Boston Cocktail Shaker Sæt
  840,00 kr
 9. 24%
  SALE
  LAGUIOLE BAR SET 40268886
  LAGUIOLE BAR SET
  Special Price 421,25 kr Regular Price 553,75 kr
 10. 0%
  SALE
  Barudstyrs sæt 8018
  Barudstyrs sæt
  348,75 kr
Sätt stigande sortering
Page
Populära barsæt Det är möjligt att köpa olika barsæt på Barlife. Bland de mest populära, kommer du att hitta mixer set. En mixersæt innehåller många delar till baren Allt från shaker hastighet öppnare och du kan med fördelar köpa en sådan uppsättning, om du behöver grundläggande verktyg på plats. Ett alternativ till detta paket är bartender paket där du hellre vill svika en 3-bit shaker, är en amerikansk boston shaker. I detta paket får du inte göra utan is Tång och hastighet öppnare. I gengäld får du två proppar med pip, så att du enkelt kan hälla dina flaskor. Många väljer att köpa de två uppsättningarna samtidigt som de kompletterar varandra väl. Måste göras mojitos för stora guldmedalj, det är så perfekt att välja vår Mojitosæt. I denna uppsättning finns alla bar utrustning du behöver, om du behöver göra ikoniska cocktail.For att tjäna de bästa drinkar måste du ha den bästa glas! Hitta din nya cocktailglas herBarudstyr för nybörjare och erfarneEr du är nybörjare, och du måste ha den grundläggande utrustning på plats, sedan "Begyder kit" perfekt för dig. Här kan du både skaka och straine dina cocktails. Skulle din bar utrustning har ett festligt men också exklusiva uttryck, då är barsættet i koppar det självklara valet. Den innehåller både shaker, sil, Muddler och en lång hård. För de mer erfarna bartendern, gav en stor barsæt. Cocktail kit från Überbar är exklusiv, och innehåller mer än 25 delar. Den levereras i en vacker och användbar väska. Med detta kompletta set kan du ta alla dina bar utrustning under armen om du behöver vara bartender på en fest. Kvaliteten är bra på alla våra set, så det är en fråga behöver när du väljer din set. Vare sig det är för hem bar eller professionell bar, vi har utrustningspaket som passar alla behov.
Barsæt priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Barsæt hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna