Vinkylare Stander

Vinkylställ

Hos Barlife hittar du garanterat en vinkylställ som passar dina behov. Oavsett om du söker efter en stilfull och elegant vinkylställ till ditt vardagsrum eller en mer praktisk lösning till din vinkällare, har vi det perfekta produkten för dig. Om du är intresserad av detta kan du läsa mer här.

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Vin kylare hållare 9790 by BARLIFE color Silver
  Vin kylare hållare
  126,25 SEK
 2. 1%
  Champagnekylare Stativ 71 cm Bar0360 by NON BRAND color Svart
  Champagnekylare Stativ 71 cm
  Special Price 430,00 SEK Regular Price 433,75 SEK
 3. 2%
  Champagnekylställ - Traditionell BTBL3509 by Beaumont color Svart
  Champagnekylställ - Traditionell
  Special Price 568,75 SEK Regular Price 578,75 SEK
 4. Vinkylhållare - Delux 4664 by BARLIFE color Silver
  Vinkylhållare - Delux
  491,25 SEK
 5. Förkromad bordkantspandhållare TIBH by Genware color Svart
  Förkromad bordkantspandhållare
  278,75 SEK
Sätt stigande sortering

Vinkylställ

Ett vinkylställ är en behållare som vanligtvis är tillverkad av metall, glas eller plast och används för att hålla vinflaskor kalla. Dessa ställ är designade för att ge en elegant sätt att presentera vinflaskor samtidigt som de håller dem vid rätt temperatur.

Ett vinkylställ kan ha olika kapaciteter, från en enda flaska till flera flaskor. De kan också ha olika former och stilar, såsom enstaka stående flaskor eller flera flaskor som staplas horisontellt.

Många vinkylställ är isolerade och kan därför hålla vinet kallt i flera timmar. Vissa modeller har till och med en inbyggd kylare eller möjlighet att lägga till is eller kylpaket för att hålla den önskade temperaturen.

Ett vinkylställ är ett bra val för fester, middagar och andra sociala evenemang där vin serveras. Det ger inte bara en elegant sätt att presentera vinflaskor på, men det håller också vinflaskorna kalla och tillgängliga för gästerna.


Golvställ

Ett Golvställ för vinkylare är en större typ av vinkylställ som vanligtvis är utformad för att stå fritt på golvet och ge en stabil bas för vinkylaren. Denna typ av ställ kan ha olika storlekar och kapaciteter, beroende på antalet flaskor som den ska kunna lagra.

Ett golvställ för vinkylare kan ha olika material, som metall, trä, glas eller plast, och designen kan variera från enkla och eleganta till mer dekorativa och ornamentala mönster.

Vissa golvställ för vinkylare kan ha flera nivåer eller hyllor så att du kan lagra flera flaskor samtidigt, och vissa modeller kan till och med ha en integrerad kylare som kan hålla vinet kallt och redo att serveras.

Golvställ för vinkylare kan också ha extra funktioner, som hjul som gör det enkelt att flytta dem runt, eller inbyggda ljus som framhäver flaskorna och skapar en mer stämningsfull atmosfär.

Ett golvställ för vinkylare kan vara ett bra val om du behöver lagra många flaskor av olika viner samtidigt och vill ha ett praktiskt och elegant sätt att organisera dem. Det är också lämpligt för användning på restauranger, barer eller andra platser där vinet behöver presenteras på ett elegant och professionellt sätt.

Bordsställ för vinchylare

En Bordsställ för vinchylare är en mindre typ av vinchylare, som är designad för att stå på ett bord eller en bar. Denna typ av ställ kan ha olika storlekar och kapaciteter och är lämplig för att förvara ett mindre antal flaskor.

Bordsställ för vinchylare är vanligtvis tillverkade av material som metall, trä eller plast, och de kan ha en enkel och stilren design eller en mer dekorativ och ornamentisk design.

Vissa Bordsställ för vinchylare kan ha en integrerad kyleenhet som kan hålla vinet kallt och redo att servera, medan andra kan ha en inbyggd droppbricka för att fånga upp eventuella droppar från flaskorna.

Bordsställ för vinchylare är praktiska att använda hemma eller för mindre sammankomster där det bara behövs förvara ett mindre antal flaskor åt gången. De kan också vara en bra tillägg till en restaurang eller bar, där man vill visa upp ett utval av viner på ett elegant och representabelt sätt.

Utöver att förvara vin kan Bordsställ för vinchylare också ha en dekorativ funktion i ett rum och lägga till en elegant touch till inredningen.

Champagnekylare med hållare

Detta är en Bordshållare för champagnekylare som är designad att stå på bordet eller i baren. Den är tillverkad av metall och har en elegant och minimalistisk stil. Denna hållare är lämplig för förvaring av en flaska champagne eller vin åt gången och är perfekt för mindre sammankomster eller festliga tillfällen.

Hållaren är designad med en smal form, så den inte tar upp för mycket plats på bordet, och den är utrustad med en hållare som kan hålla flaskan säkert på plats. Hållaren har också en droppbricka som kan fånga upp eventuellt dropp från flaskan och skydda bordet från fuktskador.

Hållaren är lätt att montera och kan enkelt demonteras när den inte används. Den är också lätt att rengöra, vilket gör det enkelt att bibehålla dess eleganta och stilfulla utseende.

Sammanfattningsvis är denna Bordshållare för champagne- eller vinkylare ett bra val om du vill visa upp en flaska champagne eller vin på ett elegant och professionellt sätt.

Vinkylarhållare i svart

Detta är en Traditionell bordshållare för champagnekylare, designad att stå på bordet eller i baren. Hållaren är tillverkad av metall och har en klassisk och tidlös stil med en antik look som kan lägga till en rustik och charmig atmosfär till din bar eller ditt hem.

Denna bordshållare är lämplig för förvaring av en flaska champagne eller vin åt gången och är perfekt för mindre sammankomster eller festliga tillfällen. Den är också utrustad med en droppbricka som kan fånga upp eventuellt dropp från flaskan och skydda bordet från fuktskador.

Hållaren är lätt att montera och enkel att rengöra, vilket gör det enkelt att bibehålla dess eleganta och stilfulla utseende. Hållaren har också en höjd på 67 cm, vilket gör den enkel att placera på en bordsskiva eller en bardisk.

Sammanfattningsvis är denna traditionella bordshållare för champagnekylare ett bra val om du vill lägga till en antik och charmig atmosfär till din bar eller ditt hem och samtidigt visa upp en flaska champagne eller vin på ett elegant sätt.

Stativ för vin- och champagneskylare

Det här är en Bordstativ för Vin- och Champagneskylare som är designad för att stå på bordet eller i baren. Stativet är tillverkat av krom och har en modern och stilren design som passar bra till vilken inredning som helst.

Det här Bordstativet är lämpligt för förvaring av en flaska champagne eller vin åt gången och är perfekt för mindre sammankomster eller festliga tillfällen. Det är också utrustat med en droppbricka som kan fånga upp eventuella droppar från flaskan och skydda bordet från fuktskador.

Stativet är lätt att montera och enkelt att rengöra vilket gör det lätt att upprätthålla dess eleganta och stilrena utseende. Det här stativet är också justerbart i höjden vilket gör det möjligt att anpassa det till olika flaskstorlekar.

Allt som allt är det här Bordstativet för Vin- och Champagneskylare ett bra val om du vill visa upp en flaska champagne eller vin på ett elegant och modernt sätt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna