Vinkyl

Ditt vin förtjänar en vinkøleskab

Går dig till vin, så ska du vara säker på att vinet lagras under optimala förhållanden. Om vinet lagras på rätt sätt, kan det innebära att de inte mognar på rätt sätt. Det är möjligt att välja skåp i olika storlekar, och det finns också en vinskåp med 2 zoner. Caso vin kylskåp är en av de mest populära märken på marknaden, på grund av deras alltid hög kvalitet. Läs mer om möjligheterna med Caso vin kylskåp Läs mer

Loading...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Rätt temperatur är avgörande

temperaturen är en av de viktigaste faktorerna som ett vin mognar på rätt sätt. Det kan vara svårt att säkerställa att ett helt rum, har en konstant temperatur. En vinkyl är det enklaste sättet att få en perfekt temperatur. Skönheten i ett kylskåp är att du alltid kan justera temperaturen som du vill vara i vinkyl. Vissa väljer att ha en stor, men för en riktig samlare, är det ofta smartare med två eller flera mindre skåp. Detta beror på att inte allt vin ska förvaras vid samma temperatur. Genom att ha flera skåp, kan man dela upp sitt vin, enligt den temperatur den bör vara. Detta gör att du garantera en perfekt mognad. För viner är inte lämpliga för mognad, kan man ha ett kylskåp för dem med en något lägre temperatur.

Vinkøleskab 2 zoner

Det är optimalt att ha flera vin kylare, om du är en riktigt vet. Detta ökar sannolikheten för att ditt vin lagras under perfekta förhållanden. Tyvärr fyller dessa skapar ofta en del. Därför skulle en alternativ lösning vara ett vin kylskåp med två zoner. Vin lagring med två zoner gör det möjligt att lagra vin som lämpar för eftermogning vid två olika temperaturer. Det kan också delas upp så att du har goda viner att lagra i ena sidan, och "vanliga" viner är inte att vara mogna, i den andra delen av apparaten. År sedan, är kvaliteten inte särskilt hög i dessa skåp, och kylning division fungerade inte korrekt. Idag är situationen helt annorlunda, och i synnerhet en Caso vin kylskåp är kvalitet rakt igenom. De är gjorda av bra material och har en fin touch. Viktigast när temperaturen konstant.

Undgå solljus och vibrationer i vinkøleskab

For att lagra ditt vin på rätt sätt, temperaturen förmodligen den viktigaste faktorn. Följt av solljus och vibrationer. Att välja ett kylskåp med vanligt glas, se till att den är i ett mörkt rum. Alternativt kan du välja en modell som har UV glas. Det tar bort många av UV-strålar från solen, men det är fortfarande rekommenderas att välja en ganska mörk plats. Skakningar kan också bidra till att förstöra en perfekt mognad. Caso vin kylskåp, och flera andra märken, har hyllor i trä. Det är inte bara för utseende. Skaka propagerar mindre trä än i järn. Om du bor någonstans där det finns tåg eller annan tung passerande trafik, så det kan vara en idé att be henne kylskåp på gummiblock.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna