Server din champagne i stil ⇒ investera i en champagne sabel

Det finns inget som skriker mer elegans och klass än att smälla champagne med en champagne sabel. Så om du vill ha en festlig sätt att öppna din champagne, så är det att ta en titt nedan - Läs mer här
Sätt fallande sortering
 1. 23%
  SALE
  Champagne sabel - Pulltex 5213
  Champagne sabel - Pulltex
  Special Price 1 416,00 kr Regular Price 1 849,00 kr
 2. Laguiole champagnesabel - træskaft 30907427
  Laguiole champagnesabel - træskaft
  824,00 kr
 3. Champagne sabel 42cm 7412BS
  Champagne sabel 42cm
  1 137,00 kr
 4. 41%
  SALE
  Laguiole champagnesabel 40268086
  Laguiole champagnesabel
  Special Price 420,00 kr Regular Price 710,00 kr
Sätt fallande sortering
Champagnesablens historieDe några kommer förmodligen bli överraskad när vi säger att svärdet har sitt ursprung i Frankrike. Men för att avgöra när champagneflaskor faktiskt inträffat är svårare. Det finns många olika myter och åsikter om när och hur sabling champagne igång. En av de vanligare är om Napoleon Bonaparte under den franska revolutionen tog sitt svärd och sablede en champagne. Andra tror att det skedde av en slump när en officer fick en flaska champagne efter en fest och hade svårt att öppna flaskan medan han styrde sin häst och i stället tog sin sabel och därmed fick propp och folie bort. Lär dig att använda sabel korrekt innan många har försökt att använda en champagne sabel och funnit det är inte så lätt som det ser ut. Men med bra förberedelser blir en vind. Först och främst är det viktigt med gott om utrymme runt dem som toppen naturligtvis flyga långt borta liksom champagne sprutor också. Därför kan det också vara en god idé att göra det utanför. Ta ett kylskåp kall champagne, eller kallare, och ta bort både folien och tråd. Placera sedan flaskan i 45 graders vinkel bort från dig själv och alla gäster. Sedan är det bara att leda sabel ur flaskans hals, som samma plats där flaskan tillsammans. Om det behövs kör sabel ett par gånger innan du på ett snabbt tag sablar hela vägen. I grund och botten inte vara rädd för krossat glas när trycket i flaskan genom att öppna skjuta alla glas långt borta. Voila! Nu är du redo att njuta av din champagne.
champagne sabel priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa champagne sabel hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna