Köp möbler för baren här

Allt för barenHos Barlife vi har all utrustning för baren. Vi har en av de största val av utrustning, och du hittar i denna kategori. Vi har allt i dropp brickor, automater, flaska och liknande. Vare sig du letar efter utrustning för professionell bar, eller att uppgradera ditt hem bar så att vi kan hjälpa till. Utforska vårt erbjudande och bli inspirerad, så din bar innehåller alla verktyg som behövs. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. 23%
  SALE
  Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L 13923
  Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L
  Special Price 710,00 kr Regular Price 925,00 kr
 2. Strongbow Wetstop Barløber 16425
  Strongbow Wetstop Barløber
  520,00 kr
 3. Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr 18441
  Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr
  525,00 kr
 4. Tavle til drinks dispenser 18953
  Tavle til drinks dispenser
  169,00 kr
 5. Tappehane til drinks dispenser 22374
  Tappehane til drinks dispenser
  155,00 kr
 6. Askebæger sort ø 8,5cm 5014196
  Askebæger sort ø 8,5cm
 7. Glas Drinks Beholder 9,5L 18598
  Glas Drinks Beholder 9,5L
  853,00 kr
 8. Askebæger m/låg 10,5cm 5010324
  Askebæger m/låg 10,5cm
 9. Vandtank Glas 4L 5001512
  Vandtank Glas 4L
  354,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Håll guild barmåtterI en bar, är det viktigt att det alltid snyggt och i ordning. Detta gäller både bakom och framför baren. När saker och ting är i fasta platser, utan flyter med skärbrädor, knivar och garnering, vilket garanterar en snabb servering. Barmåtter säkerställer att skräp på baren. Genom att använda dem, är det mindre sannolikt att baren flyter i skräp från cafeterian. Mattorna är byggda så att de plockar upp vätska, om en gäst kommer till varvet med en drink. Vid användning av barmåtter, dina gäster kommer definitivt undermedvetna lade cocktails på dem. Det ger en mer snyggt bar, där det finns plats för fler drinkar. Mattorna är lätta att rengöra. På natten, de bara skölj med varmt vatten, och de har väl smord, de måste ha en åktur i en diskmaskin. Läskmaskin och flaskhållare driver en professionell bar eller restaurang, så finns goda flaskhållare och alkohol undvara en nödvändighet. Både hjälp att hålla ordning i baren och se till att drinkar och cocktails görs på rätt sätt. Vi har ett stort utbud av flaskhållare som rymmer flaskor upp till flaskor med 4,5 liter. Några av de mest populära modellerna är de väggmonterade versioner. De är lätta att installera och kan ha upp till sex olika spritflaskor. Några av dem är med spritdispenser medan köpas spritdispenser till andra. Lyckligtvis har vi ett stort urval av sprit automater i vårt sortiment, så det är lätt att hitta de som bäst passar ditt syfte. För att göra en stor mängd punsch, sedan avstå kuk, exakt vad du letar efter. Vi har modeller från 2 och upp till 17,5 liter. Förvaring för bara glas är en av de saker som fyller mycket av en bar. Vi har flera produkter som säkerställer optimalt utnyttjande av utrymme i baren. Vi har till exempel glas montera, så att du enkelt kan hänga skaft glas upp. Kom ihåg att mäta botten av glaset innan du väljer ett glas suspension. I sortimentet ingår också många olika frukter automater och badkar så att du kan hålla reda på garnering för drinkar och cocktails. Genom att sätta alla drycker tillbehör i burkar och automater, kan du enkelt städa upp efter festen, och det finns samtidigt snygg samtidigt som partiet varar.
baren priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa baren hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna