WineMaster 180 Fl. - Caso

15 657,00 kr
2-4 dagar leverans
Varenummer
9335

Beskrivning

Vin ledar- 180 från Caso är nästan som en vinkällare i rostfritt stål

Vins Lotte har vinkällare, som säkerställer att de dyrbara viner lagras vid lämpliga förhållanden i termer av mörker och temperatur. Det är precis samma villkor som du får med denna vinkyl från Caso. Med rymma cylindrarna 180, så att det är ungefär en källare, där du kan styra temperaturen i de två zonerna & ndash; en för långtidslagring / förvaring, och en för serveringstemperatur. Det kan inte bli enklare och mer perfekt.

källartemperatur och en bättre upplevelse
Ett slott källare har en temperatur av 10 till 12 grader, och det är mörkt, som krävs för vinet vila. När vinet är tapeten på flaskan, så det måste vara tillåtet att utvecklas långsamt, för det är när flaskan öppnas och att avnjutas. Vin och sura ämnen utvecklas till en rund vin som är mjuk, smidig och mycket kraftfull i doft och smak, om detta tillåts. Och som du styr med denna stora garderob & ndash; Vin master 180 från Caso. Ge dina värdefulla viner den bästa behandlingen, så det ger dig den bästa upplevelsen när det ska drickas.

+ hög kvalitet vinopbevaring med kompressorteknik + Två separata temperaturzoner, individuellt justerbara för vitt och rött vin (vin Safe endast en temperaturzon) + Lavvibrationsteknologi ger vin lugn miljö det behöver + Aktiv fläkt för en mycket jämn temperatur per. Zon + lagringskapacitet för upp till 24/38/43/66/126/180 + Isolerande glasflaskor med UV-filter, skyddar mot förlust av arom + utmärkt värmeisolering för energieffektiv drift + Elektroniskt justerbar Temperatur 5 till 22 '°; C + Blå faktiska kylzonen temperatur LED-display + Kupébelysning on demand + Tidlös design med elegant rostfritt stål fram + Dubbelglas insatsen + ergonomiska dörrhandtag + Kullager stöds glidande brickor med træopbevaringsholdere + Mycket drift

mål -   600 x 1860 x 675
vikt -   86,35 kg < / span>
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna