Loading...

WineMaster 180 Fl. - Fall

Varenummer
9335
17 231,00 kr

Beskrivning

WineMaster 180 från Caso är nästan som en vinkällare i rostfritt stål

Vinlott har vinkällare som säkerställer att ädla viner lagras under rätt förhållanden när det gäller mörker och temperatur. Det är exakt samma förhållanden som du får med detta vinkyl från Caso. Med plats för så många som 180 flaskor är det ungefär en källare där du kan kontrollera temperaturen i två zoner - en för långvarig lagring / lagring och en för serveringstemperatur. Det blir inte enklare och mer perfekt.

Källartemperatur och en bättre upplevelse
En slottkällare har en temperatur på 10 till 12 grader och det är mörkt som krävs för resten av vinet. När vinet tappas på flaska måste det tillåtas utvecklas långsamt till vad det är när flaskan öppnas och njutas. Vinets surhet och ämnen utvecklas till ett runt vin, som är mjukt, harmoniskt och mycket kraftfullt i arom och smak, om det är tillåtet. Och du styr det med detta vackra skåp - Winemaster 180 från Caso. Ge dina värdefulla viner den bästa behandlingen och det ger dig den bästa upplevelsen när det gäller att dricka.

+ Högkvalitativt vinförvaring med kompressorteknik + Två separata temperaturzoner, individuellt justerbara för vitt och rött vin (WineSafe endast en temperaturzon) + Teknik med låg vibration ger vinet den lugna miljö det behöver + Aktiv fläkt för en mycket jämn temperatur per. Zone + Lagringskapacitet för upp till 24/38/43/66/126/180 flaskor + Isoleringsglas med UV-filter, skyddar mot förlust av arom + Utmärkt värmeisolering för energieffektiv drift + Elektroniskt justerbar temperatur från 5 - 22 ° C + Blå faktisk kylzon temperatur LED-display + Inredningsbelysning på begäran + Tidlös design med elegant rostfritt stålfront + Dubbelglasinsats + Ergonomiskt dörrhandtag + Kullager stödda utdragbara brickor med träförvaringshållare + Korrekt drift

Mått - 600 x 1860 x 675
vikt - 86,35 kg
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna