Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Vinkøler - eksklusive vinkølere i bedste kvalitet hos Barlife.dk
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Vinkøler

Vinkylare i rostfritt stål eller plast

Om ett vin som skall kylas ner, det är bara att komma erhålls en vinkyl , som just uppfyller detta.
När vinet måste kylas
finns det många olika viner, och om de ska kylas ner är också mycket olika och beror helt på vilken typ av vin är. Om du till exempel har öppnat ett rött vin med en kanske ny korkskruv , då få människor väljer att placera vin i en vinkyl, vilket beror på rött vin, för de flesta är ett vin som kan avnjutas ljummet. Men du kommer sydligare på kontinenten hitta människor som tycker om att dricka sitt vin kallt. Dessa människor kommer förmodligen att be om en vinkyl, om de är på en restaurang eller en bar och måste sitta och njuta av ett glas fin rött vin. Det faktum att de gillar vin kylan har förmodligen något att göra med temperaturen att göra eftersom det helt enkelt hänger ihop så att det ofta varmt i de södra delarna av kontinenten, vilket gör att du vill konsumera kylda saker. Därför sålt fler vin kylare söderut.
en vinkyl för ett speciellt tillfälle
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Oavsett vad som händer, kan du alltid hitta något att motivera att man kan få njuta av ett glas mousserande vin. Om du har förlorat något man måste dricka läckra bubblor och om du har vunnit något, då du helt enkelt önskar. Det finns alltså inga situationer som inte är lite bättre på att du bara ta ett glas eller en flaska mousserande vin. När ska avnjutas mousserande vin skulle vara att detta vin måste kylas och någon rätt kallt. Detta är alltid flaskan innan de tjänstgjorde som det förmodligen varit i kylskåp under en lång tid innan de serveras. Men det ögonblick flaskan träffar bordet och som tjänstgjorde i champagneglas, som vänliga servitörer har placerats på bordet, kommer du att märka att temperaturen kontinuerligt kommer att öka, vilket inte precis gör det, annars läcker, vinet bättre. Med detta behöver du en vinkyl. För en vinkyl kommer att göra att det mousserande vinet fortsätter att ha exakt den temperatur som den bör ha. När servitören kommer med en vinkyl till en tabell, kommer han aldrig bara gå med vinkyl. För är det nödvändigt att hälla ett stort antal isbitar i vinkyl innan att det kommer att kyla något. Men hälla helt enkelt bara en massa isbitar i vinkällare och då kan du vara säker på att det mousserande vin eller champagne kommer att stanna exakt lika cool som den borde vara.

Ett brett urval av vin kylare

På Barlife har vi många vin kylare i olika storlekar och i olika former. Detta har vi eftersom vi anser att det finns många som har ett behov av att köpa en vinkyl för deras restaurang eller för andra ändamål som kräver kalla vin. På Barlife kan du bland annat hitta en lyx vinkyl. Det är både lyx som eftersom det ser toplækker ut som det har en elegant fot vilket gör att det ser bra ut. Den har också en stor andel. Detta innebär att mycket vinkyl du köper, är så stor att du faktiskt kan ha många flaskor i det och det är också ganska lyx-liknande. Framför allt är det lyx om alla dessa flaskor är verkligen champagne. För att det ska bli ännu mer lyx kan du köpa en ännu större vinkyl, som du också hittar på Barlife. Denna vinkyl har plats för cirka 10 flaskor, som sägs vara mycket. Detta kan till exempel användas till garnering, om du har en plats att se utsökt använda några flaskor som ser inbjudande. För det finns ingenting som en läcker vitt vin eller några flaskor mousserande vin, vilket innebär att en sådan vinkyl, och därmed hela bar, ser mycket inbjudande.

När endast en diamant är tillräckligt bra

Att ha en stor vinkyl är en lyx i sig, men att ha en vinkyl, som är formad som en diamant, måste det sägas att lukta långt borta läcker lyx. På Barlife hittar du en vinkyl i akryl, som har ett mönster som tillåter sinnet ledde till diamanter på grund av transparent akryl och de fyrkantiga mönster i vinkällaren. Hos oss kan du också hitta ett stort cocktailglas som är avsedd att användas som en vinkyl. I denna gigantiska vinkyl kan ha flera flaskor som ser dekorativt ut när de står bland is och andra dekorationer som du tror kommer att få din bar eller restaurang att se bra ut. För att det ska vara enklare vi på Barlife också erbjuda en vinkyl gjord av marmor.