RAW-blendrar använder höghastighetsblad för att blanda ingredienserna tillsammans på ett mer intensivt sätt än omrörning. Detta resulterar i en mer homogen blandning och en jämn konsistens, vilket är särskilt viktigt för cocktails som innehåller ingredienser som vanligtvis inte kan blandas samman, som färsk frukt eller nötter. Om du är intresserad kan du läsa mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. RAW Blender X 2.5 Turbo Black 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.B by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X 2.5 Turbo Black 2.5HP 2.2L
  2395,00  SEK
 2. RAW Blender X 2.5 Turbo Gold 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.G by Raw Blende color Guld
  RAW Blender X 2.5 Turbo Gold 2.5HP 2.2L
  2745,00  SEK
 3. RAW Blender X 2.5 Turbo Silver 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.S by Raw Blende color Silver
  RAW Blender X 2.5 Turbo Silver 2.5HP 2.2L
  2395,00  SEK
 4. RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W touch display Sort RAWQ3.0 by Raw Blende color Svart
  RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W touch display Sort
  8245,00  SEK
 5. RAW Blender X 2.5 Turbo Red 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.R by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X 2.5 Turbo Red 2.5HP 2.2L
  2175,00  SEK
 6. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Silver RAWF2.5.S by Raw Blende color Silver
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Silver
  2733,75  SEK
 7. RAW Blender X5800 2.5HP 2.5L 1800W Svart RAWX5800.B by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X5800 2.5HP 2.5L 1800W Svart
  5495,00  SEK
 8. RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort RAWX6000B3,6 by Raw Blende color Svart
  RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort
  10705,00  SEK
 9. Blender X9500 3,5 HK med 2,0 L beholder RAWX9500B2,0
  Blender X9500 3,5 HK med 2,0 L beholder
  7498,75  SEK
 10. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Vit RAWF2.5.W by Raw Blende color Vit
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Vit
  2733,75  SEK
Sätt stigande sortering

Vad gör RAW-blendern så speciell?

Det som verkligen skiljer RAW-blendern från den mer traditionella blendern är den absurda stora kraften som ligger i motorn. Den har oftast upp till 4 hästkrafter och ett otroligt högt antal varv per minut.

Om vi ska ge RAW Blender en recension så passar den utmärkt för dig som vill ha med så många mineraler och vitaminer som möjligt. På grund av den höga kraften har RAW-blendern förmågan att bryta ner cellväggarna i frukt och grönsaker, vilket frigör ett högre innehåll av vitaminer och mineraler.

Du kan alltså enkelt blanda hårda livsmedel utan att behöva oroa dig för att motorn går sönder. Dessutom är dessa blendrar utrustade med motståndskraftiga gummifötter som gör att blendern är halksäker när du blandar dina livsmedel.

Med till själva blendern följer naturligtvis en RAW Blender Kanna, som varierar i storlek beroende på den specifika blenderns storlek.

Bäst i test: RAW Pro Blender

Det finns otaliga modeller inom den underbara världen av RAW Blendrar. Ofta kan du se storleken och kraften i de olika modellerna, eftersom de beskrivs som RAW Blender Pro x1500, RAW Blender x1300 eller RAW Pro Blender x6000, bara för att nämna några exempel.

En av de mer populära modellerna är den så kallade RAW Blender - x2,5 Turbo. Vi säljer den i många olika färger, så om det är en RAW Blender - x2.5 Turbo som du vill ha, behöver du inte tveka eftersom den inte finns i en stil som passar dina behov.

Om vi ​​skulle ge våra rekommendationer, skulle du alltså få mycket valuta för pengarna med en RAW Blender - x2.5 Turbo. Både om du tänker använda den som en vanlig köksmaskin, men också om du mer specifikt tänker använda den som en barmaskin.

Använd RAW Blender för att skapa en läcker och varierad kost

En av de bästa sakerna du kan göra för din hälsa är att äta en varierad kost. Ju fler olika livsmedel du äter, desto hälsosammare kommer du att vara.

Ett sätt att göra något åt detta är genom att använda en RAW Pro Blender, vilket gör det lite enklare att skapa en läcker och varierad kost.

Något som fler och fler väljer istället för en klassisk snacks är en smoothie. Aldrig tidigare har så många människor ätit frukt i flytande form, och det är något som verkligen kan ses på den generella hälsan eftersom smoothies är en bra källa till näring och vitaminer.

Allt du behöver är en Wilfa Raw Fuel Blender, och om du ändå är igång kan du lika gärna köpa en av de riktigt bra som har många olika funktioner och en mycket stark inbyggd motor. Wilfa RAW Fuel Blender har mottagits mycket positivt i tester och kan verkligen anses höra till kategorin professionell blender. Den är tillverkad i rostfritt stål och håller länge.

När du ska göra en smoothie med en Raw Turbo Slowstart Blender behöver du inte vänta längre än några sekunder innan du har en läcker, vacker och hälsosam smoothie. Där du tidigare kanske var benägen att äta en müslibar eller en frukt, kan du nu få ännu fler frukter på en gång, vilket kommer att gynna din hälsa.

Dessutom är det ett bra sätt att få extra energi, eftersom det ger en ordentlig boost till ditt blodsocker, vilket kommer att få dig att prestera bättre.

RAW-Blender är bra för mer än bara smoothies

Det är inte bara smoothies som du kan göra med en RAW-Blender. Det finns också många andra saker som du kan göra. Om vi ska hålla oss inom den hälsosamma kategorin, så kan du göra många goda soppor med hjälp av denna RAW-Blender.

Du kan enkelt mixa dina favoritgrönsaker, värma upp dem och snart har du en god soppa som du kommer att njuta av. Här kan du till exempel göra en klassisk tomatsoppa som du kan krydda lite extra med en god mängd grädde, som kan få allt att smaka ännu bättre.

Utöver det behöver du också många goda kryddor, som du också bara kan hälla i blendern, och sedan mixas ihop med alla grönsaker.

En RAW-Blender är också mycket bra för drinkar. Många tror att en god jordgubbs daiquiri är något man kan njuta av på en bar eftersom det inte är något man själv kan göra. Men det är långt ifrån sanningen. Har du en bra RAW-Blender är det enkelt att göra en daiquiri, oavsett vilken typ det är. Kom ihåg att servera den i ett vackert Daiquiri glas.

Om du har barn vet du hur mycket jobb det kan vara att laga mat till hela familjen. Men med en RAW-Blender X6000 blir det mycket enklare, eftersom du enkelt kan välja ut några hälsosamma livsmedel, mixa dem och sedan värma upp dem lite och servera dem till ditt barn. Här är morötter särskilt vanligt att ge till sina barn, men många andra grönsaker kan också vara en härlig sak att ge.

Broccoli är en vacker grönsak som de flesta barn också gillar, om du bara blandar den och också lägger till andra grönsaker.

Som du kan läsa här ovan är möjligheterna nästan obegränsade när du väl har tagit steget in i ditt RAW Blender-äventyr. Det är en fantastisk känsla att uppleva den imponerande kraften som blenderen lägger fram när den blandar ingredienserna på ett mer intensivt sätt än bara omrörning.

Du kommer snabbt att upptäcka att en RAW-blender kan användas till mycket mer än bara att göra smoothies. Du kan också experimentera med att göra läckra soppor, dipp, dressinger, såser och mycket mer. De många möjligheterna kommer snart att ta över din kropp och sätta en hälsosammare prägel på din vardag, eftersom du kan lägga till fler hälsosamma ingredienser i din kost.

Så tveka inte att ta steget in i ditt RAW Blender-äventyr. Låt din kreativitet flöda fritt och experimentera med olika ingredienser och recept. Ha så kul!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna