Loading...

Traditionell trävinbokhylla - Dark Oak 30 flaskor

Varenummer
9933
935,00 kr

Beskrivning

Smart och rymligt vinställ i trä

När du måste lagra dina viner kan du lika gärna göra det med lika mycket respekt som du väljer dina viner. För många har riktigt bra viner som de har valt speciellt för att de gillar dem, men sedan väljer de att lagra dem på ett mycket slumpmässigt och rörigt sätt. Istället kan du köpa ett vinställ som detta, vilket är både trevligt och mycket praktiskt eftersom du kan ha alla dina vinflaskor i. Vinstället rymmer inte mindre än 30 flaskor och det borde vara tillräckligt för att ha alla viner du har. Materialet som detta vinställ är tillverkat av är riktigt snyggt och mycket slitstarkt. Detta beror på att vinstället är tillverkat av ek och det är något som hjälper till att ge hyllan det perfekta utseendet, som dekorerar mycket när det är i ditt hem.


Rackarna är gjorda av galvaniserat stål och massiv furu, de står utan fastsättning på växtgolvet, men ögonlocken finns om det är nödvändigt att fästa på väggen. Vinhållare som inte står direkt på golvet bör ha starkt extra stöd under t.ex. En hylla eller konsol.

Alla ställ är gjorda av naturligt furu och färgas till vald färg. Vinhållarnas färg kan skilja sig något från bilden som visas. Vi kan inte garantera en riktig färgstrid.
4x6: H 420mm B 612mm D 228mm
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna