Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Tilbud & Diverse - Her finder du alle vores Tilbud
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

REA

Utnyttja diverse försäljning när du behöver ny utrustning för baren bredvid utforska på denna webbplats

Erbjuder du kan köpa ännu mer att bara

Om du väljer att köpa saker för din bar medan erbjuda du kan köpa ännu mer saker eftersom det är mycket billigare sätt. På den här sidan hittar du massor av olika erbjudanden i alla olika kategorier och du kommer utan tvekan att hitta något som du gillar och att du ska känna sig som ett köp. Bland annat kan vi erbjuda olika typer av glas olika barværktøj och många olika saker som du har både i baren och i kök .

 

Köp olika tjänster som erbjuds

I en bar enda sättet att göra det skulle ha mycket olika service. Det gäller till exempel att det är viktigt att ha olika rätter för både snacks och servering, till garnering, om du till exempel vill ha värmeljus på display eller blomblad på en tallrik. På denna sida kan du ofta hitta olika rätter som erbjuds och när de gör det är bara att slå så att du kan göra det ännu billigare än andra hade. Förutom olika fiffiga rätter kan du också köpa en mängd olika glas i många storlekar och former och med olika mönster. Glas som både kan användas för olika cocktails, varma drycker, för saft, vanligt vatten och godis och godis. Även vinglas ofta har att erbjuda, och även om de i princip uteslutande för vinet så att du kan även använda dem för att vatten av olika slag. I vissa barer måste du också smittkoppor, vilket bland annat kan behöva om det är sent på natten och människor måste ha en liten tonic innan hemåt & ndash; och här menar vi en med koffein och ingen alkohol. Med många olika koppar som erbjuds kommer du förmodligen hitta något som passar just din bar. Även för varma drycker med alkohol kan det vara smart att ha smittkoppor, t ex en kopp kaffe med whisky. Alla dessa koppar finns till salu här på sidan och det är bara att titta på.  

.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Håll ett öga som erbjuds här på sajten

Det är viktigt att hålla ett öga på vad som kan hittas här på sidan av saken som erbjuds. För de flesta produkter är det på grund av att erbjudandet bara att objektet är på väg att gå ur produktion. Så om du inte vända sig till när du ser produkten som erbjuds här på sajten så kan det vara för sent att köpa nästa gång du gå vidare till nästa. Allt du hittar som erbjuds är också kännetecknas av att de bara kan hittas i en begränsad mängd.
 

Gör en part kul med saker som erbjuds

När man tittar på sidan med erbjudandet kommer du vanligtvis kunna hitta olika typer av spel och underhållning som kan göra din fest ännu roligare. Olika brädspel och olika dryckesrelaterade spel hittar du och de kommer alla att bidra till att göra det roligare att festa. Några av dem kommer även att uppmuntra en ännu större alkoholintag, dig, om du agerar bartender kan dra nytta av. Så se till att ständigt titta på denna sida där du kan se olika