Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Festspil - find alt i drikkespil lige fra ølbong til shotspil
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Spel

Konfigurera din fest med en parad

göra partiet mer roligt och festliga, med några av våra många roliga festtåg. Tror du inte att företaget dricker tillräckligt eller din fest präglas av gruppeopdelinger? Blanda sedan medlemmarna väl, med en rolig fest spel!
Spel för partierna är att skapa sociala relationer mellan människor och ger ibland också en möjlighet att få lite mer att dricka. Liva upp festen med en rolig och festlig touch.

De olika underhållande spel

Ett särskilt populärt parti aktivitet öl bong! Detta kan erhållas i många former och storlekar, för de häftigaste och mest galna fest. Om vanlig öl-bong bara inte tillräckligt för dig, vår utmärkta Bongzilla definitivt något för det! Detta samlar inte bara två, men alla sex omkring honom att tömma sin 3 liters tank. De festliga öl Bongs rör, lyser under UV-belysning. öl-bong justerbar höjd upp till 2 meter! Läs mer om här .
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Om du föredrar lite bra underhåll

En festlig touch, rekommenderar vi våra mysiga Cocktail spelkort. Det här spelet kommer utan tvekan att bidra till gott humör och dina gäster kommer att uppskatta det! Varje kort innehåller en unik recept cocktail och sedan ska jag bara att börja blanda. Cocktail spelkort är också särskilt lämpliga som värdinna gåva för nästa fest måste du vara en del av! Sortimentet erbjuder spel och underhållning för alla när de kommer till den festliga sammanhang! Vare sig det är att ha kul, eller bara se till att göra det fylligare.