Loading...

San Jamar - The Dome - Garnera brickor 8,6 ltr

Varenummer
9982
PRISGARANTI
4 410,00 kr

Beskrivning

Professionell nivå med "The Dome"

Letar du efter vad som kan ta din bar från bra till perfekt? Då har du kommit till rätt produkt. Med "The Dome" kan du fylla varje låda med förskurna frukter som citrusfrukter, meloner, ananas, oliver eller ananas. Du kan också lägga till olika typer av socker som rörsocker eller vanligt socker.

"The Dome" är ett mycket snabbt, praktiskt och hygieniskt sätt att lagra alla dina beslag

Med "The Dome" kan du hålla ett brett utbud av möbler redo att användas. Satsen består av 2 delar. den nedre delen med 6 kylfack som har en kapacitet på 0,5 L vardera och en övre del med plats för 3 stora brickor som kan rymma 1,89 L. Varje del kan utrustas med en sidodel för förvaring av sugrör och drickspinnar.

"The Dome" är gjord av plast och har färgen svart. "Kupolen" är utrustad med gummipunkter för att säkerställa god stabilitet. De små brickorna är också gjorda av plast och har en transparent färg. Den nedre behållaren kan kylas med isbitar i botten.

Endast fantasin sätter gränser för vilket syfte "The Dome" kan uppfylla
Garneringscentret är inte bara lämpligt för baren. Det kan enkelt användas för att ha en hel salladsstation klar med nötter, frön, tomater, sallad och mer. Du kan också förbereda en hel dessertstation med choklad, strö etc.

Specifikationer
Höjd: 45 cm
Längd: 35 cm
Bredd: 60 cm
Material: plast
Kapacitet (alla behållare): 8,6 l

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna