Loading...

Steba Sous Vide Circulator

Varenummer
9928
PRISGARANTI
1 977,00 kr
I lager

Beskrivning

Smart Steba Sous Vide-cirkulator

En av de största trenderna idag när det gäller mat är sous vide, som många pratar om just nu. Konceptet är att du lagar mat vid en speciell temperatur och ofta är denna temperatur väldigt låg och då väljer du bara att ge maten längre än annars. När du lagar mat på detta sätt behöver du en sous vide-cirkulator som den här av Steba-typen. Du tar cirkulatorn i vattnet och ställer sedan in en speciell temperatur du vill ha och sedan är du redo att göra utsökt, långvarig stekt mat. Maten som du har i behållaren med vatten är vakuumpackad eftersom på detta sätt kan maten, som kött, ligga och marinera i sitt eget fett och egna kryddor under hela tiden du gör maten och det ger en fantastisk smak.
Steba Sous Vide Circulator SV50 gör det möjligt att laga t.ex. kött, fisk och grönsaker på ett utsökt och unikt sätt. Maten marineras, kryddas och vakuumeras sedan och kokas sedan i antingen en kruka eller behållare med min. 15 cm innerdjup. Sous Vide-cirkulatorn placeras på kanten av krukan / behållaren och fästs med den monterade klämman, så att stålenheten med värmeelement och cirkulationspropeller sänks ner i vattnet, varefter temperatur och tid ställs in på den digitala displayen med hjälp av touck och rullning på sidan av displayen. Temperaturen kan ställas in till 90 °. När Sous Vide-cirkulatorn ställs in efter rätt behov kommer den att börja värma vattnet till den angivna temperaturen och propellern låter det cirkulera med 8 liter per minut. Cirkulationen innebär att en konstant och enhetlig temperatur uppnås genom hela behållaren, med en maximal avvikelse på endast 0,5 grader. Displayen visar inställd temperatur och återstående tid. Maten tillagas under en längre period vid låg temperatur, varigenom maten förpackad i vakuum bereds i sin egen juice och marinad / kryddor och särskilt kött blir därmed ömt och i allmänhet behåller alla livsmedel speciell smak, form, mineraler och vitaminer. Att ge t.ex. kött det perfekta utseendet och den sista "touchen", det kan med fördel brunas / grillas mycket strax före eller efter avslutad Sous Vide-matlagning. Det finns otaliga möjligheter och bara fantasin och egna smaklökar sätter gränsen för vad denna unika maskin kan tillaga från mat och med sin mobila storlek kan den användas i de flesta behållare / krukor.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna