Loading...

Skin Gin FL 50

Varenummer
9404
656,00 kr

Beskrivning

En av de bästa gin i världen - Skin Gin

Alkoholhalt: 42%
Innehåll: 50 cl
Ursprung: Tyskland


Skin Gin har en uppfriskande och mild smak. Den innehåller 7 olika handplockade växter, som är marockansk mynta, citron, enbär, vietnamesisk koriander, rosa grapefrukt, lime och apelsinskal. De sju olika smakerna destilleras separat i en koppardestiller för att behålla så mycket av smaken från sina eteriska oljor som möjligt. När essensen har destillerats blandas de för hand för att säkerställa att gin har rätt smakkomposition och så hög kvalitet som möjligt.

Med så många som fyra citrusfrukter i ingredienslistan lyckas den skapa en mer aromatisk smak än många andra klassiska rensningsmedel. Det är en gin som är särskilt lämplig för den moderna och nyfikna gin-drinkaren som inte är rädd för att prova något nytt.

Det ger en gin där särskilt mynta och citrus tränger in. Tillsammans med den klassiska bitterheten från en torr gin, ger detta en oväntad och utsökt smak. Den penetrerande myntsmaken gör denna gin perfekt för användning i cocktails, men naturligtvis kan du också dricka den med en skiva apelsin och en kvist rosmarin eller ett basilikablad.

Skin Gin är en tysk gin som produceras i Altes Land nära Hamburg, som är känd för att vara det största fruktodlingsområdet i norra Europa. Dansk Martin Jensen står bakom denna nya avancerade torr gin, som sedan 2015 har imponerat ginentusiaster med sitt nya tänkande.

Det lite annorlunda namnet kommer från visionen att göra en smak så bra att den når precis under människors hud. Det måste sägas lyckades med denna innovativa torra gin som oser av hög kvalitet. Med sin exklusiva design i en fyrkantig flaska bunden i läder skulle den pryda alla barer.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna