Skin Gin FL 50

677,00 kr
2-4 dagar leverans
Varenummer
9404

Beskrivning

En av världens bästa gin - Skin Gin

 

Alkohol procent: 42%
Innehåll: 50 cl
Ursprung: Tyskland


Skin Gin har en uppfriskande och mild smak. Den innehåller 7 olika handplockade växter, vilket är marockansk mynta, citron, enbär, Vietnamesiskt koriander, rosa grapefrukt, lime och apelsinskal. De sju olika smak destilleras separat i en kobberdestillator att behålla så mycket av smaken från sina eteriska oljor som möjligt. När essenser destilleras, blandas de ihop för hand för att säkerställa att ginnen får rätt smakkompositionen och så hög kvalitet som möjligt.

Med alla fyra citrusfrukter i ingredienslistan lyckas skapa en mer aromatisk smak än många andra klassiska Ginner. Det är en gin, särskilt lämplig för den moderna och nyfikna Gin-drinkers som inte är rädda för att prova något nytt.

Det ger en gin där speciellt mint och citrus penetrerar. Tillsammans med den klassiska bitterhet torr gin, ger en oväntad och utsökt smak. Den genomträngande mintsmak gör gin idealisk för användning i cocktails, men självklart kan du också dricka det med en apelsinskiva och en kvist rosmarin eller basilikablad.

Skin Gin är en tysk gin produceras i Altes Land nära Hamburg, som är känd för att vara norra Europas största frukt växande område. Dansken Martin Jensen ligger bakom denna nya high-end torr gin, som sedan 2015 har imponerat gin entusiaster med sitt nytänkande.

Den något annat namn härstammar från visionen att skapa en smak så bra att den når rätt under huden på människor. Det måste sägas lyckas med denna innovativa torra gin som utstrålar kvalitet. Med sin exklusiva design i en kvadrat flaska bunden i läder skulle klä sig i någon bar skåp.

No Related Posts

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.