Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Vippemål til perfekt dosering af alkohol til dine drinks
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Vippemål

Tips dimension göra perfekta drycker med

Vissa saker är helt oundvikligt att ha i en bar och en av dessa saker är en Tips dimension , eller egentligen är det flera tips dimension och inte bara & eacute;. T med en spets dimension är mål alltid så   Vissa kan känna att se den mängd alkohol som är en vanlig sked eller i ett vanligt glas. Men för majoriteten av alla människor i världen är detta inte sant. De kan inte riktigt se exakt hur mycket alkohol som finns, och det kan göra att de inte göra drinkar fel. För när det gäller att vara en riktig & rsquo;. Dricka mästare så det går inte att hälla för mycket eller lite i drycker som behöver en mycket specifik mängd något

Get målet för alla storlekar

På Barlife kan vi erbjuda många olika storlekar när man går Tip dimension. Detta gäller generellt för alla våra skänk och mål som vi gör alltid en punkt att ha våra produkter i olika storlekar. Eftersom vi vet hur mycket det betyder att ha rätt mål när rätt dryck att göra. . En av de populära Tip dimension som du hittar på Barlife är ett mål som kan vara 3 oz Detta är en ganska normal mängd alkohol hälla i en glas när du gör drinkar. Hos oss hittar du också det mycket större Tip dimension, som har en volym på 50 ml och kan därför luta mer alkohol i din drink än mindre Tip dimension. Om du behöver lite mindre i glaset, men måste ha lutad en stor mängd in, kan du också överväga att köpa en Tip dimension där du kan luta 25 ml. Dessa större mål är också mycket ofta används av våra kunder som ser dessa Tip dimension som mycket bra.  
Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida

Vänd den och häll det

Det sätt på vilket en spets dimension som skiljer sig från en konventionell mätkopp inte lutar alkohol i koppen medan den står på ett bord, motverka eller bar. Å andra sidan, gör den första när man ska genomföra en Tip dimension som placerar det på ett glas, såsom mer specifikt skulle kunna vara en brandy glas. Ett tips dimension är formad på ett sådant sätt att den inte kan stå ensam, men att det via de två små stavar kan balansera på glaset och därmed kan på bara en jämn rörelse se till att innehållet i Tip dimensionen kommer in i glaset. Denna typ av mål är särskilt praktiskt om du vill använda ett stort område, såsom ett stort glas, eftersom den inte kan användas i ett litet område, sedan luta målet många gånger blir för stor.

Hitta den form som passar dig

Som fallet är med allt annat barværktøj är det också fallet med Tip dimension att det finns olika slag. För människor är uppenbarligen annorlunda, varför föremål är också annorlunda och vi kommer att möta varje kunds behov, vilket är anledningen till att vi ser till att ha många olika former när det gäller Tips dimension. En av de tips dimension du hittar hos oss är tillverkade av rostfritt stål och har en mörk silverfärg. Målet i sig är lite tjockare än du ofta se dem vara, vilket innebär att detta mål är mycket slitstarkt och är ett bra val om du har en bar eller en restaurang där det kan mycket väl gå lite snabbt och vara lite våldsam. I ändarna av de två stängerna som finns på båda sidor om målet i sig är små runda silverkulor som både ser bra estetiskt och gör det lättare att hälla Tips dimensionen i burken. Du kan också få ett tips dimension, som har en helt annan form. Eftersom du kan få ett tips dimension, som Barlife webbplats faktiskt kallas en sprit meter. Det har plattjärn, vilket gör att du allt inför innehåll än du som sådan lutar det. Detta gör att innehållet i målet är mer stabil men inte i det ögonblicket står håller den. En helt annan form, som du hittar är en där målet är rund men har en platt botten. Normalt luta målet är känd för att ha en rund botten, men här skiljer detta mål i sig. Detta innebär att du kan sätta detta mål på bordet när du inte använder den, och det kommer inte att luta åt ena eller andra sidan om du inte hålla på det. Det har många fördelar som du kan hantera att använda en annan Tips dimension om du plötsligt ihåg att du har tagit fel storlek, så kan du helt enkelt göra mål, häll innehållet i det andra målet och ta nya mål glas.