Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Spritdispenser & Doseringsmål - find de perfekt cl mål her!
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Spritdispenser & Doseringsmål

Doseringsmål
 
I denna kategori hittar du doseringsmål of excellence, och de är det ultimata verktyget för din bar.   Doseringsmål används för att fördela rätt mängd alkohol i drycker eller skott, och är därför oerhört viktigt i barværktøjskassen. Doserings mål garanterar att du får den bästa blandad drink, samtidigt som det sparar en hel del tid bakom disken. Dosering Målen finns i olika storlekar och smaker och är därför väl lämpad för färgade drycker och kraftfulla skott. Med doseringsmålenes innovativ design gör det möjligt för dig att välja om du vill fördela en viss volym eller i ett konstant flöde, och se till att du härmed att du får den exakta mängden alkohol i dina drycker eller skott. Med doseringsmålenes pourer är det också klart att det inte blir någon avfall i form av alkohol efter dosering, och du behöver inte oroa sig för att torka upp. Doseringsmål med en mätning vid 3 Cl kommer, till exempel, fungerar bra för de starka skott, medan doserings dimensioner 25-50ml kommer att fungera bra för att blanda cocktails. Du kommer alltså att se till att dina drycker uppnår bästa kvalitet och samtidigt ger den bästa smakupplevelse.
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Doserings mål är lätta att använda, eftersom de med sin spiralformad hals kan lätt skruvas och på varje flaska.
Vår doseringsmål är gjorda av plast och är därför lätt att rengöra efter användning. Sådana återförsäljare kan lätt kastas i diskmaskinen, och detta kommer till exempel att spara en hel del tid att städa upp efter en händelse eller en lång natt. Vi vet alla nästa dag, där sanering inte står högst på önskelistan.
Med doseringsmålenes stabilitet och stor funktionalitet gör dagen i baren mycket bättre, enklare och roligare, liksom de kan vara till hjälp för en roligare, bättre och festligare kväll hemma med vänner
& rsquo;.