Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Skænkeprop - Billig Freeflow skænkepropper til nordens bedste priser
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Skænkepropper

Barlife har ett brett urval av proppar med pip

Om du häller alkohol naturligtvis det betyder inte att du vanhelga den direkt från flaskan, eftersom du bör alltid ha proppar med pip på alla dina flaskor som du använder i din bar & ndash; huruvida det finns ett amatørbar eller en professionell bar.

Server dina drycker i stil med att hälla proppar

Flaskor med olika typer av alkohol bör alltid ha de proppar med pip i stället för att helt enkelt ha en öppen öppning som alkoholen hälls sedan ut. På Barlife hittar du många olika typer av proppar med pip och vart och ett av dessa är annorlunda eftersom de alla uppfyller olika ändamål. Även de material som dessa proppar med pip är gjorda av är mycket olika och proppar med pip bör du skaffa dig beror mycket på vad orsaken är till att du tänker köpa hälla proppar för din bar.  

Freeflow häll proppar flödande alkohol

De vanligaste proppar med pip som du hittar i Barlife är den så kallade fria flöde hälla proppar. Detta är mycket enkla former av överbelastning. Detta är en plugg som har en botten, som kännetecknas av att ha några cirkulära plattor stickning. När dessa plattor kommer i en flaska öppning kommer att göra det proppar med pip sitter mycket hårt. För när du har hälla proppar på flaskorna är naturligtvis inte intresserade av det faktum att de röker ut igen direkt, för då kan du sluta med att tjäna en mycket stark dryck till en kund. I den övre delen av det fria flödet häller proppar hittar du ett hål som kan se annorlunda ut. Genom detta hål, är alkoholen i flaskan sedan komma ut. Precis som namnet antyder också att det är det så att det finns en och en rsquo; backspärr och rsquo; av sådana proppar med pip. Så du kan i princip tjäna hel flaska & eacute; n plats, om du bryr dig att ta bort flaskan från glaset

.

Det kan både gå snabbt och långsamt

Dessa FreFlow häll proppar finns i olika varianter. Dessutom har förekomsten av olika material, såsom plast och metall och koppar, är de också med olika hastigheter. För ibland kan det vara så att du behöver proppar med pip, som betjänar alkohol mycket långsamt, om till exempel det är bara några droppar att spendera i en viss dryck. Men om du vill hälla en stor mängd alkohol i en cocktailglas , så det är ibland bättre att använda hälla proppar, som kan se till att alkoholen flödar snabbt så att du inte behöver bringa en lång tid stående och väntar på rätt mängd alkohol som hälls.  


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida

Med en pilot är alltid rätt mängd

Något smart att göra är att köpa proppar med pip som kan användas för att mäta exakt hur mycket alkohol som du vill hälla upp. Sådana proppar med pip kallas Bottle Pilot. På Barlife kan köpa hälla proppar av denna typ, och med dem är att du kan bestämma exakt hur mycket du vill hälla upp. Till exempel kan du köpa här proppar med pip, som rymmer 4 cl alkohol. Således vet du att du bara skänker exakt 4 cl när du häller denna prop. Detta är den smartaste om du vet att det finns vissa proppar med pip som du använder alltid exakt samma mängd alkohol. Alternativt kan du köpa olika skänk och mål som är bra att mäta med. Sådana proppar med pip är också bra, till exempel om du har anställda i baren, som är lite slarvig med mängden alkohol och är inte nödvändigtvis det högra ögat för att se hur mycket de faktiskt häller. Med dessa pilot hälla proppar vet du att du bara skänker ett visst belopp. Och det finns inget i vägen för du såg kan skänka två gånger med samma alkohol om till exempel, du behöver åtta cl av en viss alkohol. Det kan vara smart att köpa proppar med pip av detta slag med många olika mängder alkohol. Som ni kan byta hälla proppar ut om olika mängder alkohol du behöver. Du kan också hälla proppar på platsen, som har en hastighet på 5 cl. Således kan du vara säker på att varje gång du häller detta ger endast 5 cl. Och om du vill att du och dina anställda behöver bara hälla 3 cl av en viss pourer, då kan du också köpa det här.

Olika färger gör det lätt att separera

Naturligtvis bör du alltid se till att ha proppar med pip för alla dina flaskor. På så sätt undvika att tänka att du måste ha lock efter användning. För detta kan du välja att köpa olika plast proppar med pip med olika färger så att du kan skilja de olika proppar med pip isär.