Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Målebæger - billige målebægre, jigger og vippemål i bedste kvalitet
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Mätglas

För rätt dosering av dina drycker

Om du behöver för att skapa goda cocktails och drinkar, är det viktigt att du ser till att det finns rätt mängd alkohol i drycken, som du bland annat kan göra med en mätkopp

Skillnaden mellan en professionell bartender och en amatör bartendern som bara börjat sin karriär är ofta att den professionella bartendern alltid ser till att hälla de rätta målen upp. Och detta är något som en amatör bartender inte går så mycket, eftersom det i allt högre grad kommer att ta på nedgången.

Läs mer & Darr; < / span>

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Precision betalar

En riktig bartender kommer noggrant mäta, som han naturligtvis kommer att göra med ett mått. För oavsett hur bra en øjemål dig, då din tumregel aldrig vara så exakt, eller kanske mer korrekt som mål. Därför finns det många som behöver svänga med cocktailglas och en shaker som väljer att investera i ett mått eller kanske ännu mer.

Mål i olika storlekar

Det är naturligtvis ovanligt att vara exakt samma mål av alla ingredienser i en drink. Därför är det ofta mycket smart att ha mer än en kopp att mäta med. Endast på detta sätt kan verkligen vara säker på att du träffar exakt var du står och mäta sig med de läckra drycker som du måste göra. På Barlife du kan till exempel båda har en kopp där du kan hälla 25 ml och 50 ml. Du kan få olika mätningskoppar, som just dessa två mål när bara två mål är några som används ofta i barverdenen. Slå två flugor i en smäll

Det kan vara så att du har valt att köpa mer än en kopp och naturligtvis bör du överväga att mäta koppar med exakt vilka mål du sedan måste köpa. En av de smarta sak om vad vi kan erbjuda på Barlife är att vi kan erbjuda en kopp, som faktiskt har mer än ett mål. Bland annat kan denna variant finns för både 25 ml och 50 ml. Detta är ett alternativ till hälla flaskor, som också kan mäta upp, men som samtidigt är mycket stor och därför alltför stor för en enda drink eller ett par drinkar.

Det är ytterst elegant i en av de smaker som du kan få från Barlife är att det är förgylld. För om du behöver en kopp kan lika gärna göra det till en mycket speciell upplevelse. Den förgyllda mätning cup, som vi kan erbjuda, finns i både guld och silver, så att du kan definitivt välja vilken som bäst passar din bar, beroende på vilka färger du annars.

En mätkopp kallas ofta en jigger

När du letar efter en mätglaset kommer ofta att innebära att så mycket letar efter en så kallad Jigger. Det som kännetecknar en jiggdansare är att det är en kopp uppdelad i två delar. En Jigger nästan formad som en gimeglas eftersom det går ut i ändarna och går in och bli smal i mitten. På Barlife kan vi erbjuda våra kunder många olika typer av Jigger, idealiskt för att använda i en riktig bar. Dessutom är det smart i sig att ha några bra målbægre i några bra mål, så är en Jigger också smart eftersom det har två mål i sig. Detta innebär att om du bara köpa en Jigger det faktiskt innebär att du verkligen har två mätning koppar. För en gångs skull du har använt den ena änden kan sedan cinch slå på den igen och sedan kan du använda den andra änden.

Del av barsættet

Om du just har börjat i baren segmentet kan det vara så att du är mer eller mindre försöker köpa allt för din bar när du har absolut ingenting. Och detta är något som vi kan hjälpa dig med Barlife. Visst, du kan lätt gå in och välja varje objekt för sig. På så sätt kan du hitta exakt den hårda du vill, det Muddler du vill och andra liknande saker som du utan tvekan kommer att behöva i din bar.

Men något annat som du kan göra är att köpa hela Shebang på en gång. Och så får du också en kopp med i många fall. För de flesta barsæt, som du kan köpa här på Barlife inkluderar nämligen också en kopp så att du inte behöver köpa det separat. På detta sätt bara en gång gå in och bestämma vad det är för en uppsättning som du vill. Och efter en tid kan det vara så att du behöver även ett mått med ett andra mål. Detta är normalt och något som du enkelt kan ta vägen.