Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Skænkeflasker - juice beholder til opbevaring af juice og drinkssirup i baren
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Skænkeflasker & juice beholder

Massor av färger Skänka flaskor

Vill du skänka av olika vätskor, kommer du inte misslyckas med att köpa ett par skänka flaskor , som just har gjorts för ändamålet.
Gör skänkt, så ska du ha den utrustning
Om du är i en bar och behöver göra drinkar och du vet att för att serveras en mängd olika vätskor, handlar det om i god tid att hitta några häll flaskor som du känner dig bekväm med och att du kan vara lycklig. För det är en form av barværktøj , som du kan använda i många olika sammanhang och om det är något du behöver, så finns det ingen annan sak som kan ersätta detta.
för att skänka kräver olika storlekar
vid Barlife har vi lärt oss att våra kunder oftast intresserade av att köpa två olika storlekar att hälla flaskor. Och här gäller att storlekarna de brukar köpa speciellt 1 l och ibland av 2 liter. Därför har vi beslutat att utskottet vi måste återspegla detta. Så vi har valt de flesta av våra bidragsflaskor kan innehålla en liter, eftersom detta är en mycket vanlig skänka storlek när det gäller att behöva skänka olika typer av vätskor
.  
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
En färg för varje skänk Det är alltid viktigt att snabbt hitta sina cocktailtillbehör, och det är också sant när det gäller att ha att hitta rätt sideboards flaskan. Därför alltid säger vi till våra kunder som de behöver för att köpa vissa produkter, som skiljer sig från varandra om alla dessa är några produkter som är likartade. Detta är till exempel fallet med hälla flaskor. För om du har fem olika, då de uppenbarligen gillar varandra mycket. Men det är mycket viktigt att du inte kommer att hälla triple sec i en drink i stället för kalk, så vi har valt att erbjuda alla våra hälla flaskor av olika färg lock. Således kan du från täckfärg alltid se vilka skänka flaska bör användas för detta ändamål. Vi erbjuder fyra olika färger, eftersom det är vår erfarenhet att folk sällan har mer än detta antal vätskor som de måste tjäna till sina gäster. Du kan både klä upp din bar genom att köpa en hällflaska, som är gul, en röd, en grön och en är vit. Du kommer aldrig att vara i tvivel om vilken skänka flaska du behöver göra när du behöver göra en särskild cocktail eftersom du kan bara titta på toppen och sedan du vet det.

Köp ett paket

Om du vet att du är i din bar kommer att ha ett stort behov av att tjäna olika vätskor till dina gäster så det är ungefär helgradere själva. Detta gäller både antalet snapsglas och hur många glas du behöver köpa, men det gäller även för många andra saker bakom baren. Om du väljer att köpa ett paket med flera Vitrinskåp flaskor på en gång kommer du att både upptäcker att du betalar mindre än om du köper dem separat. Dessutom kommer du att märka att du inte behöver komma tillbaka och köpa mer skänka flaskor när du kommer dit och det plötsligt går upp för dig att du faktiskt behöver mer än en flaska, som du först trodde var tillräcklig.

Använd skänka flaskor för juice

När du är i en bar kan vara mycket tidskrävande om det finns många gäster som ber dig att göra drycker som bör juice. Eller det är inte i sig tidskrävande i sig, men om det är något som kräver att du varje gång kommer ett och be om det, måste gå och stå och pressar citroner, lime och apelsiner, kan det sluta med en riktigt lång tid. Därför kan du göra det enklare genom att fuska i förväg. Du kan göra det, du vet hjälpa en juicer bara elektroniska pressar mycket saft av första, apelsiner, så lime och sedan citron. Och då kan du bara hälla den läckra saft av olika skänka flaskor. Så du kan använda dessa räknare flaskor hela natten och inte tänka på det för varje drink beställt och kräver juice stå och tänka på att behöva trycka en citrusfrukt efter den andra, som annars kan köa utanför vara extremt lång. En av de smarta sak de skänka flaskor vi erbjuder är att de kan tas isär. Detta innebär att du kan tvätta dem noggrant utan att lämna minsta socker spannmål eller andra rester. Således kan du se de bästa hygien i din bar, som vi vet är något som betyder mycket för våra kunder.