Spritdispenser & Doseringsmål - köpa dem på nätet här »

En spritdispenser säkerställer snabb dosering med en spritdispenser på dina flaskor i baren, är du säker på att du snabbt kan göra drinkar och cocktails. De alkohol automater vi säljer är av högsta kvalitet, och de är lätta att använda. Förutom att vara lätt att använda, ser spritdispenser också att alla drycker är korrekt skapas. Det finns olika modeller, men alla spritdispenserne passar i alla vanliga spritflaskor. Läs mer om våra alkohol automater här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Doseringsmål 2 cl M/tæller 2017145
  Doseringsmål 2 cl M/tæller
 2. Doseringsmål 2 cl non drip metal 2017140
  Doseringsmål 2 cl non drip metal
  212,00 kr
 3. Solo Professional Doseringsmål - 35Ml BTBL3066P
  Solo Professional Doseringsmål - 35Ml
  155,00 kr
 4. Solo Professional Doseringsmål - 25ml BTBL3103P
  Solo Professional Doseringsmål - 25ml
  155,00 kr
 5. Solo Professional Doseringsmål - 50ml BTBL3104P
  Solo Professional Doseringsmål - 50ml
  155,00 kr
 6. Spritdispenser Mål 25ml - Metrix SL BTBL3134
  Spritdispenser Mål 25ml - Metrix SL
  184,00 kr
 7. Spritdispenser Mål 35ml - Metrix SL BTBL3135
  Spritdispenser Mål 35ml - Metrix SL
  184,00 kr
 8. Solo Vin Mål 125ml BTBL3136
  Solo Vin Mål 125ml
  212,00 kr
 9. Spritdispenser Mål 50ml - Metrix SL BTBL3139
  Spritdispenser Mål 50ml - Metrix SL
  184,00 kr
 10. Spritdispenser Mål 35,5ml - Metrix SL BTBL3141
  Spritdispenser Mål 35,5ml - Metrix SL
  184,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Köp en spritdispenser i goda alkohol automater kvalitet som används för dispensering av alkohol, så att du alltid får rätt mängd i din drycker eller skott. Det är ett viktigt verktyg i den professionella baren eller utrustade hem bar. Alkohol Dispensers garanterar att du får den bästa blandad drink. Samtidigt de sparar dig och dina gäster en hel del tid. Vi säljer alkohol automater i olika storlekar och smaker, och alla automater är i god kvalitet. En spritdispenser fungerar i som gör en viss mängd alkohol i en kammare. Sedan, trycker på en liten fjädermekanism i vilken säkerställer att den öppna kammaren med alkohol. Så snart kammaren är tom, fyll kammaren igen. På billiga automater kan fjädermekanism snabb paus. Vi har valt att förhandla alkohol automater av god kvalitet, så att du är säker på att dispenser tål att användas många gånger. De automater läggs lätt på dina flaskor, med hjälp av en spole propp av gummi. Gummiproppen har flera lager, så du är säker på att den passar i alla flaskehalse.Spritdispenser i olika størrelserNår du måste välja din sprit automater, är det viktigt att bedöma hur mycket du vill dispensern att leverera. Vi säljer flera olika storlekar, och det är en bra idé att ha mer i baren. På så sätt kan du snabbt växla till dispenser för att passa drycker eller skott du måste tjäna. Du kan välja mellan 2 cl och upp till 5 cl. Going servrar skott, är det normalt att använda en spritdispenser 2 cl. Du måste göra större drinkar eller cocktails, den mest använda en 5 cl dispenser. Det är möjligt att köpa ett fritt flöde spritdispenser. Ett fritt flöde dispenser har extra funktion att du kan hålla fjädersystemet ner. Hålla nere gör innehållet i flaskan direkt genom dispenser. Det är således möjligt att ha en exakt mängd, eller helt enkelt använda den som en pip på dina flaskor. Är du bra med tumregel, ta en titt på skænkepropperNem rengöra din spritdispenserSpritdispenserne är lätt att använda med sin spiralformade propp. De kan lätt skruvas och på varje flaska. De är oftast gjorda av plast, och även om kontakten är gjord av gummi tål en sväng i diskmaskinen. Ofta samma dispenser på samma flaska, eller samma typ av alkohol. Vill byta spritdispenseren till en annan flaska, kan det vara fördelaktigt att spola det med vatten före användning. Vill du vara säker på att det inte finns några rester som kan leverera smak till en annan flaska, använd vår Cleaner. Den renare blandas med vatten eller sättas direkt till de spritdispenseren. Låt dispenser stå i 30 minuter och skölj efter några gånger med vanligt vatten. Då är du säker på att ha en helt ren spritdispenser innan du använder den för en ny flaska.
alkohol automater priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa alkohol automater hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna