Persondatapolitik -SE

Loading...

Integritetspolicy

 

Barlife ApS värnar om din integritet och skyddar de personuppgifter som inhämtas i samband med din aktivitet på vår hemsida. Personuppgifter inhämtas endast när det behövs och är relevant för din aktivitet hos Barlife ApS.

All relevant lagstiftning följs i samband med inhämtning, behandling och använding av dina personuppgifter.

Persondata lagras endast så länge det finns juridiska krav på detta eller så länge det är relevant för syftet med inhämntningen.

 

Dessa Uppgifter inhämtas

Om du vill beställa och ta emot en vara eller tjänst från oss måste vi få vissa personuppgifter för att låta dig genomföra köpet och för att kunna erbjuda dig varan eller tjänsten. Vi använder cookies för att till exempel de varor du har lagt i inköpskorgen ska förbli där medan du navigerar i webshoppen och din IP-adress lagras under en period. Vid köp behöver vi namn, e-postadress, postadress och eventuellt från postadressen avvikande leveransadress, telefonnummer och andra relevant betalningsinformation.

Barlife ApS kan inhämta vissa personuppgifter när du gör något av följande: 

Besöker vår hemsida
Genomför köp av våra produkter
Skapar ett konto på hemsidan
Anmäler dig till nyhetsbrevet
Skickar in frågor, feedback eller reklamationsärenden.
Ansvar för personuppgifter

Juridiskt ansvarig för inhämtning, behandling och användning av dina persondata på www.bar-life.se är Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby, Danmark. Danskt organisationsnummer (så kallat CVR-nummer) är 36550740

Syfte och mål med inhämtningen

Din allmänna kontaktinformation så som namn och adress inhämtas för att vi ska kunna leverera den vara eller tjänst som du har valt att köpa hos oss. Din e-postadress inhämtas för att vi ska kunna skicka orderbekräftelse och leveransbekräftelser och annan viktig information om din beställning.

När du betalar för din vara eller tjänst inhämtas ditt namn, kortinformation och IP-adress. Den information som hämtas i samband med en transaktion används och sparas endast för att betalning ska kunna genomföras och du därmed ska fullgöra dina plikter i köpavtalet som ingås i samband med beställning. I samband med betalningen skickas vissa uppgifter vidare till ePay tillsammans med den information som är nödvändig för betalningen, till exempel totalt köpbelopp och fakturainformation.

Om du ger ditt samtycke till det på hemsidan använder vi din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avanmäla dig från mottagande av nyhetsbrevet. All behandling av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke och du har när som helst rätt att ta tillbaka detta samtycke.

Om du inte vill ge oss de personuppgifter som krävs för att genomföra ett köp av en vara eller tjänst kommer du heller inte att kunna genomföra ett köp i vår webbutik.

Dina personuppgifter (utöver din e-postadress om du har samtyckt till nyhetsbrev och erbjudanden) raderas 5 år efter att du sist har mottagit en vara eller tjänst från oss.

Andra mottagare av dina personuppgifter

Vi säljer inte vidare dina personuppgifter till tredjepart och vi överför inte dina personuppgifter till tredjeländer.

Vår hemsida/webbutik finns hos WEXO A/S och betalningssystemet hanteras genom ePay. Dessa företag behandlar vår kunddata. Alla personuppgifter som du skriver in i webbutiken sparas i WEXO A/S datacenter.

Vi använder externa företag som leverantörer för att kunna ge dig bästa möjliga service. Dessa externa leverantörer är databehandlare och i vissa fall hanteras dina personuppgifter hos dem i förbindelse med de tjänster som vi tillhandahåller med hjälp av dem. Dessa databehandlare hanterar personuppgifterna endast enligt våra instruktioner och i överensstämmelse med lagar om databehandling.

Vi har ingått databehandlingsavtal med de företag som levererar dessa tjänster till oss vilket utgör vår garanti för att gällande lagstiftning efterlevs.

DINA Rättigheter

Du som har personuppgifter registrerade har rättigheter som vi alltid måste försäkra oss om kan praktiseras. Du har rätt att efterfråga följande hos oss:

Att få se och korrigera/ändra dina personuppgifter
Att få vissa personuppgifter raderade
Utöver detta har du rätt att protestera mot hanteringen av dina personuppgifter samt rätt att skicka in klagomål eller anmäla hanteringen till dataskyddsmyndighet. Av juridiska skäl som relaterar till bokföring måste vi spara vissa personuppgifter under en viss tid.

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter, eller att vi ska begränsa hanteringen av dessa, är du välkommen att begära detta via e-post till [email protected].

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna