Loading...

Nachtmann Highland - whiskyset

Varenummer
9535
PRISGARANTI
1 293,00 kr

Beskrivning

Nachtmann Highland - whiskyset

Highland-whiskysatsen från verk av Nachtmann är ett särskilt väl matchat paket med en touch av lyx, lämplig som en smakfull gåva eller en elegant anrikning för dina egna fyra väggar.

Satsen innehåller ..
- 4 tumlare (olika men matchade mönster!)
- En whiskykaraff

Highland-karaffen med sin tunga och samtidigt känsliga form med detaljerad dekoration är lämplig för att presentera bra whiskyer på det mest tilltalande sättet. Karaffen låter dig inte bara ta en tydlig titt på whisky - den unika ljusbrytningen gör också saker lite mer intressanta och hjälper din favoritdryck att lysa när du presenterar den för dina bästa vänner.

Men hur skulle den här underbara biten se ut när den parades med en uppsättning vanliga whiskytumblare? Spara dig själv besväret eftersom paketet kompletteras med fyra väl matchade klippglasögon. De passar alla Highland-karaffen perfekt, men alla har olika snittdekorationer för att hålla saker intressanta!

Alla produkter från Highland-serien är gjorda av kristallglas och har de vanliga Nachtmann-kvalitetsegenskaperna: hög klarhet och glans samt ökad brottmotstånd ger långvarig njutning med Highland-setet. Naturligtvis behöver du inte använda uppsättningen enbart för whisky - läsk eller vad du vill kan också fungera ..

Karaff:
Volym: 750 ml
Höjd: 240 mm
Diameter: 99 mm
Vikt: 1,96 kg

Glasögon:
Volym: 345 ml
Höjd: 102 mm
Diameter: 75 mm
Vikt: 350> g

Material: Kristallglas

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna