Monkey 47 Dry Gin FL 50

497,99 kr
I lager
Varenummer
9390

Beskrivning

Monkey 47 Dry Gin  

Alkohol procent: 47%
Innehåll: 50 cl
Ursprung: Tyskland

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin är en mycket annorlunda gin. Den innehåller för hela 47 växter, vilket är mycket jämfört med de flesta andra rensningsföretag, som innehåller mellan 6 och 10. Den totala ingrediensförteckningen är hemlig men vissa ingredienser inkluderar: enbär, korianderfrö, citrongräs, kaffir limeblad, citron blomma, angelica blomma, jasmin, citronskal, fläder, lavendel och iris. Många av ingredienserna växer i det lokala området i Schwarzwald.

Alla ingredienser ger en gin med smak noter av blommor, citrus och kryddor som ingen annan gin match. Eftersom det är en gin utomordentligt smak, det kan verka lite överväldigande, men kompositionen ger ett slutresultat med en balanserad och mycket aromatisk smak.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin är otroligt populär i gin världen och har både vunnit guld i gin kategorin på World Spirits Award och International Wine and Spirits Competition London.

Destillationsprocessen görs genom att först blötlägga tranbär i neutral alkohol i 14 dagar för att mogna alkoholen, för att bättre grepp om de blomma smaktoner. Då kan du lägga till 47 växter som är indränkt i 36 timmar. Den omfattande destillation, tillsammans med alla 47 växter bidra till att ge 47 Monkey dess komplex smak. Du kan njuta av ginnen både tonic eller lyft cocktails, martinis och gimlets.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin produceras på en liten gård nära staden Eigeltingen i Tyskland. Destillerat kallas Black Forest Distillers och bakom varumärket säger Alexander Stein som konceptualist och Christoph Keller som destillatören. Stein hade en affärsidé, Christoph hade ett destilleri och tillsammans började jakten på världens bästa gin. Det tog några månader och 120 destillation före smaken var i garderoben.

Historien om Monkey 47 har marknadsförts som en gammal äventyrshistoria, men i själva verket gör namnet & lsquo; apa & rsquo; från en dröm om apor som konceptualist Alexander Stein hade. Siffran 47 härleds både från innehållet alkohol med 47, utan även antalet växter i ginnen.

No Related Posts

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.