Momentum Lampe - Skomager Grå

1 997,99 kr
I lager
Varenummer
15801

Beskrivning

momentu Shoemaker hänge & ndash; Gray

  En stor och spännande nyheter från Dyberg-Larsen skomakare taklampa som är en del av Momentum serien. Redan hyllas som en modern klassiker ta denna lampa baserad på den välkända och framgångsrika danska designtraditioner. Med de eleganta och fina detaljer stå här skomakare lampa ut från mängden varför det har också varit mycket eftertraktade på en mycket kort tid.

 
Den vackra grå färg kompletterar designen och får den att nå nya höjder. De genomtänkta detaljer gör det också möjligt för individualism i och du kan välja mellan två typer av kablar. Den vackra svart tyg kabel som är tre meter lång eller chic klar kranen. Om du väljer den smarta lösningen med tydlig linje, kan du välja mellan tre forsknings bara koppar sitter på toppen av lampan. Nämligen, svart, krom och koppar, och detta gäller även om du väljer elegant svart tyg kabel.  
 
Lampan har en storlek på 33 cm i diameter och på grund av dess storlek och utformning är lämplig för de flesta rum oberoende av inredning som du kan ha. Oavsett om du vill använda detta ljus ensam eller med flera lyktor, till exempel. bänkskivan är helt upp till dig som denna lampa kan användas för både
ø33cm


E27 Porslin Socket, max 70W 3,0 meter klar linje eller  . m svart tygsladden

No Related Posts

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.