Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Køkkentilbehør - Flotte kurve og tekander i bedste kvalitet!
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Kök

Håll koll på utrustning i kök , även om det är i första hand dricker du göra  

Använd kök att göra drinkar och inspireras av livsmedel

Många har en kök , eftersom de inte använder så mycket. Ugnen används för uppvärmning, kylskåpet är endast används för att lagra olika typer av alkohol, öl och vin, och skapa just används för att lagra barværktøj . Och den enda gången ordern och service som används är i avsaknad av bestick i påsen av takeaway mat du köpte från den lokala. Om detta är situationen användaren helt enkelt inte sin mat optimalt. Många väljer att se deras kök som ett slags arkiv för alla sina grejer till baren, men det kan användas för så mycket mer än så. I själva verket kan du få mycket inspiration till sina drycker genom kokning i hans kök
.  
under tillagningen, kommer du att uppleva en massa olika känslor och alla dessa känslor kan användas utveckling av nya drinkrecept. För det kan vara att du står och gör en riktig höstkruka i hennes kök och plötsligt du blir inspirerad av den vackra och kryddig smak av lagerblad och rosmarin. Och nästa gång du står med sin bar utrustning och gå ut till en händelse och göra drinkar kan ta dessa kryddor och experimentera med vilka typer av sprit som bäst passar dessa örter
.  
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
för att göra drinkar och en bartender är så mycket mer än bara skaka några drinkar tillsammans, handlar det om smak, sinnen, och intrycket att världen kan ge, och här kan du börja i hans kök.

Ett kök kan användas för en bar

Det finns många som väljer att ha ett hål i väggen mellan vardagsrum och kök, och om du har det, har du skapat det perfekta stället att ha en bar. För om hålet är precis i höjd med överkroppen kan göra detta hål i en bardisk och därmed kan göra ett kök i en bar. Å andra sidan, inne i rummet kan sedan placera några höga stolar och plötsligt har en ursäkt för att köpa ännu fler göt relaterade objekt för hennes kök. För nu är det inte längre bara ett kök, men du har en fullständig bar. Det passar mycket väl med vad man egentligen har i sin mat, vilket främst olika barting som du har i köket eftersom det finns inget utrymme på andra håll.  

En mixer i ett kök är idealisk för drycker

Det finns få saker som är så bra att använda för många olika ändamål, till exempel den berömda och kära mixer, eftersom många människor har i deras kök. Det är bland annat bra att göra soppa med, förutom att du kan skapa goda och hälsosamma smoothies. Men det är inte bara i den klassiska köket som du kan använda en mixer. För även när det gäller alkohol och alkohol avdelning kan använda en mixer till många saker. Speciellt om du måste göra läckra, kalla drycker som kräver krossad is. Så det är så lätt att man bara kan gå ut i hennes kök, skivning och tärning ingredienserna nu ens behöver, i mixer, tryck på start, och inom några sekunder har du de mest utsökta kalla drycker.

Glaset, som kan hittas i köket, kan också användas i baren

I köket har ett brett utbud av glas, och dessa glasögon är bra att använda för juice, vatten och läsk, men de kan också användas i baren. För den stora vattenglaset är ofta självklart att använda för långa drinkar och stor kaffe glas du kan även användas för drycker. Så tömma ditt kök för glas, om det i en våt kväll där alla dina bar utrustning bör användas eftersom du lovade dina vänner, du förmodligen bör vara bartender i kväll.

containrar från köket kan användas för snacks

Alla människor har flera skålar och behållare i köket, kanske avsedd för en sallad eller liknande. Men förutom de kan också lätt användas i samband med en part om du måste agera bartender. För en riktig bardisk måste alltid vara lite snacks som det borde ha ut, kan du ta bort. Och dessa snacks är till exempel serveras en skål, som faktiskt är avsedd för choklad eller godis. Chips och större och luftigare snacks kan listigt serveras en salladsskål och pretzels kan betjänas av en vanligt glas, som du också hittar i köket. Om du bjuder in folk till en liten friskare part kan också använda glas från köket för att tjäna morotsstavar eller gurka pinnar. Och i små skålar kan röra en fettsnål dressing tillsammans gjort fly eller andra magra mejeriprodukter.