Sodasifon - Elegant sodasifoner i bästa kvalitet på marknaden.

Läcker drink med sodasifon

Hvis du vill göra din egen läckra läskedrycker är en sodasifon precis rätt val. Sodasifoner kan lägga nästan alla flytande koldioxid, med en läcker resultat. Du kan använda den för att dricka alkohol eller bara krydda upp en drink för barn, en bit upp. Vi säljer olika sodasifoner på denna sida, så att du kan hitta en som passar dina behov. Klicka här för att läsa mer om vad en sodasifon kan användas til.

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Isi Soda Sifonflaska - retro 1060 by ISI color Svart
    Isi Soda Sifonflaska - retro
    999,00 SEK
Sätt stigande sortering

En sodasifon gör magi

De första gångerna du använder en sodasifon, eller se det i handling, kommer du att bli förvånad. Det kan göra ganska vanligt kranvatten i läsk på nolltid. Vill fixa lätt forsande vatten till dina gäster, du inte längre behov av att köpa den i butiken. Du kan bara öppna kranen, fyller vatten i sodasifonens behållare och trycker på en knapp. Inom några sekunder, du brusande kranvatten. En sodasifon du snabbt stoppa undan när den inte används. Fyllningen är inte mycket mer än en vanlig termos. Den tar upp mycket mindre än än om du behöver flera liter läsk under vilka du köpt i en butik. En sodasifon används främst för att göra kolsyrat kranvatten, men det kan också användas för mycket mer. Det handlar om att experimentera i sitt kök eller bar. Sodasifoner för alla som med så mycket annat att baren eller köket, sedan utforma och berörda ser alltid en smaksak. På Barlife har vi valt att ha ett brett spektrum, så att du kan hitta den sodasifon som passar dig bäst. Förutom utseendet, är det också viktigt att titta på hur mycket kapacitet sodasifonen har. Det är möjligt att välja mellan 0,7l upp till 1L kapacitet. Kvaliteten är bra, alla sifoner, som vi har valt att ha i lager. Många väljer att satsa på en sodasifon i en retro-look, medan andra söker en mer elegant utseende. Det kan vara en av våra sodasifoner i fantastisk aluminium eller borstat stål. Letar du efter en mindre sifon för bar eller kök, så att du kan ta en titt på vårt utbud av sifonflasker här

Sodasifoner gör ditt drycker sjovere

Er du inte är vana vid experiment så mycket i baren, då är det värt att överväga en sodasifon. Du har förmodligen försökt att göra olika typer av drycker med juice som den viktigaste ingrediensen. En av de klassiska blandningar, är både roligare och få bättre smak med lite kolsyra. Koldioxiden bidrar till att lyfta fram olika smak av drycken. Du kan välja att fylla på danska vatten som du köpt, men har ofta för mycket innan det ger en kaskadeffekt. Med sodasifoner det lättare. Du kan helt enkelt välja att ge några extra tryck och sedan lägger mer koldioxid till vattnet. Vattnet är nu mycket kolsyrade men när de blandas i en drink, är det helt perfekt. Bara fantasin gränser med en sodasifon, så det är bara att eksperimentere.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna