Gasbrännare

Hitta ditt nya gasbrænder

Der är en rättighet, eftersom de flesta vet att en gasbrännare kan användas, och det är creme brulee. En gasbrännare för mat, kan också användas för en mängd andra preparat i köket eller baren. Det är bra om din cocktail eller skålen måste ha en liten touch av brændthed. I vårt sortiment hittar du olika brännare, alla med hög kvalitet och säkerhet. Här kan du läsa mer om användningen av brännare här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Laguiole gasbrännare 40202600 by Laguiole color Svart
  Laguiole gasbrännare
  407,50 SEK
 2. 35%
  Gasbrännare Mega Touch LU10890 by LURch color Svart
  Gasbrännare Mega Touch
  Special Price 390,00 SEK Regular Price 598,75 SEK
 3. Gasbrännarsäkerhetshem LU10893 by LURch color Svart
  Gasbrännarsäkerhetshem
  245,00 SEK
Sätt stigande sortering

Gasbrännare för mad

Crème brûlée är förmodligen den lag som de flesta förknippar med en gasbrännare i köket. Det är en ikonisk dessert, som slutligen blir karamelliserad yta. Bara karamelliseringen behandlas ofta med en gasbrännare för mat. Den främsta orsaken till detta är gjort med bara en brännare är att du enkelt kan styra värmen, och så att ytan är helt perfekt. Det är inte bara för desserter, är det bra med en brännare i köket. Du måste göra sushi, så det kan också vara mycket bra att ha. De flesta människor vet sushi bitar av tonfisk, som har en grillad yta, det finns bara ett fåtal millimeter tjock. För att få denna yta är ofta en gasbrännare för ändamålet. De flesta av de modeller du hittar i vårt utbud, justerbar brännare. Detta innebär att lågan i sig kan ställas in för att vara tunn och skarpa eller bredare och mindre intensiv.

Gasbrännare och sikkerhed

Vil du överraska dina gäster med läckra drinkar, sedan en brännare vara en god hjälp. Försök till exempel att ge en orange eller citronskiva en snabb resa med lågan, innan du sätter i en Gin & Tonic. Du kommer att uppleva några helt nya smaker. Precis som dina cocktails vara i sin ordning, då säkerheten för facklan också vara. I vårt sortiment har vi bara modeller som testas. De är också alla godkända för den danska marknaden. Det är kännetecknande för en bra författare är att lågan snabbt gå ut när den inte används. Samtidigt är det viktigt med ett handtag i solid kvalitet och med en bra ergonomiskt grepp. Metallen runt lågan kan vara varmt, och därför bör vara uppmärksamma på det. Lyckligtvis är alla modeller i vårt sortiment byggd så att värmen snabbt bleknar.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna