Kaffekvarnar

Du kan förbättra doften av kaffe med kaffekvarnar

En riktig kaffeälskare kommer alltid att gå mycket i smaken av kaffet är så bra som det kan möjligen vara. Och är du en riktig barista-typ, då du aldrig kommer att köpa en påse med kaffe som redan slipas. I processen från kaffet har malts och förblev i påsen under en tid vad som händer är att en stor del av kaffearomerna försvinner. Men om du köper hela bönor och även mal dem, får du mer smak ur kaffe, vilket naturligtvis kommer att uppskatta om man är gott kaffe. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 35%
  Kaffekvarn - Profi Cook 150 g 200W 21-501205 by Profi Cook color Svart
  Kaffekvarn - Profi Cook 150 g 200W
  Special Price 589,00 SEK Regular Price 905,00 SEK
 2. Bredemeijer Kaffemølle Stål 16573 by Bredemeijer color Svart
  Bredemeijer Kaffemølle Stål
  555,00 SEK
 3. Kaffekvarn, 300gr. CL7520 by CLOER color Svart
  Kaffekvarn, 300gr.
  1219,00  SEK
 4. Kaffekvarn, 150gr. CL7560 by CLOER color Svart
  Kaffekvarn, 150gr.
  649,00 SEK
 5. 9%
  Kaffekvarn - Gastroback 42602GB by Gastroback color Svart
  Kaffekvarn - Gastroback
  Special Price 1539,00  SEK Regular Price 1698,75  SEK
 6. Gastroback Design Espresso Barista PRO 42616GB by Gastroback color Svart
  Gastroback Design Espresso Barista PRO
  5675,00  SEK
 7. 21%
  Gastroback Kaffemaskin med kvarn 42711 12-42711 by Gastroback color Svart
  Gastroback Kaffemaskin med kvarn 42711
  Special Price 2129,00  SEK Regular Price 2699,00  SEK
 8. Kaffekvarn Coffee Flavour Stål CS1830 by CASO color Svart
  Kaffekvarn Coffee Flavour Stål
  509,00 SEK
Sätt stigande sortering

Du kommer aldrig att knastrade lite kaffe, om du inte ens har en kaffekvarn kan användas för ändamålet. För en kaffekvarn sätt kan du ta hela din bönor och mala dem bara börja surfa. På den här sidan har vi många olika kaffekvarnar och du kan hitta båda typerna, som är särskilt lämplig för kök och hem till restaurangen, där de vänds stora mängder kaffe.

Den som säger att det är svårt att mala bönor för att göra en god kopp kaffe sätter inte tillräckligt pris i en god kopp kaffe. För det första är det inte svårt och i en mycket kort tid kommer du att vänja så mycket till att du inte vill tänka på att det kan verka lite krångligt i början. För det andra är det värt det. För att få en god kopp kaffe, som är tillverkad av nymalda bönor som är något som kommer att ha imponerat mest. Ta en ordentlig titt på webbplatsen och se det stora urvalet vi har olika kaffekvarnar. Det kan vara en god idé att spendera lite tid att titta på de olika funktionerna maskinerna har. För det är klart att behoven hos varje är olika, varför kaffekværnens funktioner måste matcha exakt vad du behöver.

En av de typer av kaffekvarnar vi har på denna sida är en av dem, som ni säkert har sett många gånger i kaféer och restauranger. Vid toppen är en transparent behållare tillverkad av antingen plast eller glas, och denna topp innehåller såsom bönor, som periodiskt måste fyllas i linje med att den ena mal bönor. Längre ner på kaffekvarnen är lite oformade halvcirkel var att placera det verktyg som du använder för att placera espressomaskin. Man kan helt enkelt trycka på en knapp, och i ett fåtal sekunder, är rätt mängd kaffebönor marken och sköt ut i andra änden. Här kan man ställa in den mängd som skall fräsas i taget, vilket är praktiskt om du är en typ av restaurang som vill vara säker på hur mycket kaffe som kommer i varje kopp. Om du är en privatperson, denna typ kaffekvarn men förmodligen inte den bästa, eftersom det kommer att göra färre koppar.

Om inte självklart, du är en stor familj, som består av många kaffeälskare. I de flesta fall kommer att fungera bättre för en familj att ha en kaffekvarn som är mindre och där man kan undvara. Det betyder att varje gång du använder kaffekvarnen doserar ett visst antal kaffebönor till sedan pressa dem. Om du vill slå två flugor i en smäll, kan du köpa en smart kaffekvarn från Andrew James. En fluga är i detta fall kaffekvarn och det andra flugan är som en kaffebryggare. Det unika med denna kaffekvarn är att när du har malt kaffe du brygger kaffe. På så sätt har du allt på en plats som kan vara en bra sak, men naturligtvis också betala lite mer för detta. I gengäld får du både en bra kaffekvarn och en god kaffemaskin samtidigt.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna