Kaffebönor

Kaffebönor

Danmark är ett av de länder i världen som dricker mest kaffe per capita. Kaffe är inte bara kaffe, och därför finns i många olika kvaliteter och versioner. Vårt sortiment består av kaffe med hög kvalitet från både kända och mindre kända varumärken. Vi har valt kaffe av hög kvalitet, eftersom det är att föredra när man gör drycker. I vårt sortiment har vi både hela bönor och malet kaffe. Hitta inspiration för användning av kaffedrycker och läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 23%
  Kaffe Espres Lorenzo Aroma Bar - Gevalia 1 KG 85110 by BF20 color Svart
  Kaffe Espres Lorenzo Aroma Bar - Gevalia 1 KG
  Special Price 269,00 SEK Regular Price 350,00 SEK
 2. Kaffe Professionel Cater 1 kg 88435 by GEVALIA color Svart
  Kaffe Professionel Cater 1 kg
  349,00 SEK
 3. KAFFEBÖNNER LORENZO NAPOLITANO 204887 by GEVALIA color Svart
  KAFFEBÖNNER LORENZO NAPOLITANO
  439,00 SEK
 4. Espresso Casa kaffebönor KRT (8x1 KG) 313817 by Segafredo Zanetti color Svart
  Espresso Casa kaffebönor KRT (8x1 KG)
  1969,00  SEK
 5. Kaffebönor Hållbar/Eko 1Kg - Gevalia 40236 by GEVALIA color Svart
  Kaffebönor Hållbar/Eko 1Kg - Gevalia
  349,00 SEK
 6. Kaffebönor Café Noir UTZ Espresso 1kg 250496 by Cafe Noir color Svart
  Kaffebönor Café Noir UTZ Espresso 1kg
  379,00 SEK
 7. Kaffebönor 'Gevalia Dark Rainforest' 1 kg 202255 by GEVALIA color Svart
  Kaffebönor 'Gevalia Dark Rainforest' 1 kg
  369,00 SEK
 8. Kaffe malet 1 kg Hållbar/Eko - Gevalia 85109 by GEVALIA color Svart
  Kaffe malet 1 kg Hållbar/Eko - Gevalia
  379,00 SEK
Sätt stigande sortering

Kaffebönor med olika nuancer

Der kan vara stora individuella skillnader i vad folk gillar bäst kaffe. Vissa är mest till mörk och lite bitter kaffe, medan andra föredrar en sødligligere och fruktig kaffe. Det finns två saker som avgör hur kaffet smakar. Först finns det kaffebönor att använda. Det finns två olika typer av kaffe, som står för nästan allt kaffe i världen. Robusta eller Arabica. De har var sin egen smak, och den utvecklas vidare, beroende på hur de rostas. När kaffet ska bryggas, är det av stor betydelse under vilken temperatur och tryck sker. Vill du använda malda kaffebönorna i baren är robusta ofta sort valt. Orsaken är att det har en starkare och mer intensiv smak än Arabica hela kaffebönor. Robusta används därför ofta i kaffepulver.

Cafe Noir kaffebønner

En version av kaffebönor som ofta används för drycker är Cafe Noir. Café Noir är Arabica-kaffebönor som är helt mörkrost. Det ger lite mer bitter och intensiv kaffesmak, vilket är anledningen till namnet. Behöver du kaffedrycker, är det ofta blandas med andra ingredienser. Dessa ingredienser bidrar till att både ta bort och komplettera kaffesmak. Är det en enkel och ljus kaffe som används i drycken, kommer du att finna att kaffesmaken drunknade. Den är inte avsedd. I en irish coffee eller Espresso Martini är kaffe en av de viktigaste ingredienserna, och därför är det viktigt att välja en stark hög kvalitet kaffe. Här passar Cafe Noir riktigt bra. Detsamma gäller för Gevalia mörkrost kaffebönor. Snabbkaffe kan användas och det går snabbare att göra, men det är viktigt att brygga en stark blandning. På detta sätt säkerställa att vi att de intensiva och rika kaffesmak opnås.

Drinks med kaffe

Der finns massor av drycker, där kaffe ingår. Några av de mest populära är irish coffee och Espresso Martini. För att skapa en helt riktig irländsk Coffe som kommer att imponera på dina gäster, du behöver en stark kaffe. Det kan vara mörkrostat från Gevalia eller Cafe Noir kaffebönor. Det är hörnstenen i drycken, och en plats där man inte behöver kompromissa. Blanda med whisky, mörk socker och verkliga vispgrädde. Vill du vrida den något, kan du lägga lite kola sirap. Espresso Martini består av endast tre ingredienser, så att använda högkvalitativa ingredienser. En Espresso Martini efterlyser en kopp kaffe med en djup och intensiv smak. Ingen är Cafe Noir eller Gevalia är det rätta valet. Genom att använda en av de två, din Espresso Martini också en trevlig mörk färg. Dekorera din martini med några hela bönor eller Strö kaffepulver.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna