Kökstillbehör - vackra korgar och tekannor i bästa kvalitet!

Många har ett kök som de inte använder särskilt mycket. Ugnen används för uppvärmning, kylskåpet används uteslutande för förvaring av olika former av alkohol, öl och vin och skåp används endast för förvaring av barredskap. Och den enda gången när ordning och service används är när det inte finns några bestick i påsen med take away-mat du har köpt från lokalen. Om detta är läget så använder du helt enkelt inte ditt kök optimalt. Läs mer här

Loading...
Filter

Många väljer att se sitt kök som en slags förvaringsplats för alla sina saker till baren, men det kan användas till så mycket mer än så. För faktiskt kan du få mycket inspiration till dina drinkar genom att laga mat i ditt kök.


Under matlagning, kommer du att uppleva en massa olika känslor och alla dessa känslor kan användas för att utveckla nya drinkrecept. För det kan vara att du står och gör en riktig höstkruka i hennes kök och plötsligt blir inspirerad av den vackra och kryddig smak av lagerblad och rosmarin. Och nästa gång du står med bar utrustning och gå ut till en händelse och göra drinkar kan ta dessa kryddor och experimentera med vilken typ av andar som bäst passar dessa örter. För att det ska göra drinkar och en bartender är så mycket mer än bara skaka några drinkar tillsammans, handlar det om smak, sinnen, och intrycket att världen kan ge, och här kan du börja i hans kök.

Ett kök kan användas för Bards

är många som väljer att ha ett hål i väggen mellan vardagsrum och kök, och om du har det, har du skapat det perfekta stället att ha en bar. För om hålet är precis i höjd med överkroppen kan göra detta hål i en bardisk och därmed kan göra ett kök i en bar. Å andra sidan, inne i rummet kan sedan placera några höga stolar och plötsligt har en ursäkt för att köpa ännu mer göt relaterade objekt för hennes kök. För nu är det inte längre bara ett kök, men du har en fullständig bar. Det passar mycket väl med vad man egentligen har i sin mat, vilket främst olika barting som du har i köket eftersom det finns inget utrymme på andra håll.

En mixer i ett kök är idealisk för drinks

Der finns få saker som är så bra att använda för många olika ändamål, till exempel den berömda och kära mixer, eftersom många människor har i deras kök. Det är bland annat bra att göra soppa med, förutom att du kan skapa goda och hälsosamma smoothies. Men det är inte bara i den klassiska köket som du kan använda en mixer. För även när det gäller alkohol och alkohol avdelning kan använda ett kök denna maskin för många saker. Speciellt om du måste göra läckra, kalla drycker som kräver krossad is. Så det är så lätt att man bara kan gå ut i hennes kök, skivning och tärning ingredienserna nu ens behöver, in i mixern, tryck på start, och inom några sekunder har du de mest utsökta kall drinks.

De glas, som finns i köket, kan också användas i baren

I köket har ett brett utbud av glas, och dessa glasögon är bra att använda för juice, vatten och läsk, men de kan också användas i baren. För den stora vattenglaset är ofta självklart att använda för långa drinkar och stor kaffe glas du kan även användas för drycker. Så tömma kök för glas, om det i en våt kväll där alla dina bar utrustning bör användas eftersom du lovade dina vänner, du förmodligen bör vara bartender i kväll.

Därför har vi ett stort urval av köksbehållare från köket kan användas för snacks

alla människor har många olika rätter och behållare i köket, kanske avsedd för en sallad eller liknande. Men förutom de kan också lätt användas i samband med en part om du måste agera bartender. För en riktig bardisk måste alltid vara lite snacks som det borde ha ut, kan du ta bort. Och dessa snacks är till exempel serveras en skål, som faktiskt är avsedd för choklad eller godis. Chips och större och luftigare snacks kan listigt serveras en salladsskål och pretzels kan betjänas av en vanligt glas, som du också hittar i köket. Om du bjuder in människor till lite sundare part kan också använda glas från köket för att tjäna morotsstavar eller gurka pinnar. Och i små skålar kan röra en fettsnål dressing tillsammans gjort fly eller andra magra mejeriprodukter.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna