Köp Vacuum Machine online - se vårt stora utbud
Vakuum maskin - ett måste i køkkenet
En vakuum maskin kan användas för en mängd olika saker i köket. Vare sig det är hemma eller på ett storkök. Det är idealiskt att använda om du vill göra sous vide, eller borde frysa kött. Vårt sortiment omfattar många olika modeller så att du kan säkert hitta en som passar dina behov. För att hitta rätt, måste du först överväga dina behov. Läs mer om vad du kan använda en vakuumförpackningar genom att klicka här

- 29%Vakuummaskin förseglad avancerad Pro - GastrobackSpecial Price 1475,00 SEK Regular Price 2085,00 SEK
Det kan använda en vakuumförpackningar ventil
av de stora fördelarna med en vakuumförpackningar är att maten kan stanna färskt för mycket längre. Om du hittar eksemplvis en hel del på grönsaker eller kött, då kan du, med ett vakuum maskin, se till att hållbarhets ökar. Detta undviker onödigt matavfall. Som privatperson kan därför lätt välja att köpa i bulk när du ser en hel del på grönsaker. Att vara grönsaker vakuumförpackad, kan de stanna kvar fem veckor mer än grönsaker som inte är förpackade på det sättet. Detta beror på att en vakuumförpackningar avlägsna all luft och därmed eld ur påsen. Utan syre eller mycket lite syre, processen av förfall mycket långsammare. Samma sak gäller för kött som är vakuumförpackad. Har du köpt grönsaker, kan det vara en idé att packa olika grönsaker tillsammans i påsar när de skärs ut. Detta kan snabbt hitta en påse för att passa hans retter.
Vakuummaskine till sous vide
Har först försökt köttet tillagas i en sous vide, är det svårt att gå tillbaka till en normal tillagning. Köttet tillagas i en sous vide, får exakt den önskade temperaturen i hela köttet. När du vill förbereda kött på det här sättet, är det viktigt att påsen innehåller köttet är helt tömd på luft och syre. Det är inte bara nötkött kan tillagas så, även kyckling och fisk kan tillagas i en sous vide. När köttet har varit i en sous vide och uppnått rätt temperatur, räcker det att steka på en het panna, så att du får en läcker ros skorpan. Om du vill lägga till dess kött smak, kan du göra det direkt i vakuumpåsen innan det i sin vakuumförpackningar. Om du vill tjäna perfekt stekt kött, så att du kan hitta din nya Sous Vide här.
Vakuumpåsar för vakuumpakker
Når med hjälp av en vakuumförpackningar, är det viktigt att använda rätt vakuumpåsar. Man kan i nödfall använda vanliga påsar. Det är dock viktigt att se till att påsen kan hålla upp till 100 grader. Vissa plastpåsar avger olika ämnen när de värms upp, och får därför inte användas för sous vide. Alla vakuumpåsar i vårt sortiment är avsedd för sous vide. De finns i olika storlekar och det är viktigt att hitta de storlekar som passar din vakuum maskin. Vilken storlek vakuumpåse som kan användas ställning till alla motorer.