Stavmixer

Handskakare och Stavmixer till køkkenet

Om du kör en bar, café eller helt enkelt att laga privat, sedan en bra hand mixer är en nödvändighet. Detsamma gäller för en stavmixer. Dessa verktyg kan användas både för matlagning och för att göra perfekta cocktails och drinkar. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Stickblender - Profi Cook 501094PC by Profi Cook color Svart
  Stickblender - Profi Cook
  559,00 SEK
 2. Design Hand Mixer Pro - Gastroback 40983GB by Gastroback color Svart
  Design Hand Mixer Pro - Gastroback
  1919,00  SEK
 3. 40%
  Bomann köksmaskin Titan 21-603980 by Profi Cook color Svart
  Bomann köksmaskin Titan
  Special Price 1475,00  SEK Regular Price 2459,00  SEK
 4. Blenderben, komplett med Hamilton Beach stickblandare HMIA200B by Hamilton B color Svart
  Blenderben, komplett med Hamilton Beach stickblandare
  2345,00  SEK
 5. Multi Chopper, 1.2L, 400W CS1748 by CASO color Svart
  Multi Chopper, 1.2L, 400W
  655,00 SEK
 6. Stickmixer HB2200, 170 watt, med tillbehör CS3602 by CASO color Svart
  Stickmixer HB2200, 170 watt, med tillbehör
  1229,00  SEK
 7. Hamilton Beach Stick Blender 30-HMI200CE by Hamilton B color Svart
  Hamilton Beach Stick Blender
  3165,00  SEK
Sätt stigande sortering

Hand Mixer madlavning

Der finns ingen anledning att få ont i handlederna och tillbringa en lång tid när man måste blanda olika ingredienser tillsammans. Med en hand mixer i god kvalitet, är det snabbt gjort. Vårt sortiment innehåller många olika modeller. Anledningen är att det kan finnas skillnader i hur mycket en hand mixer som ska användas. I ett café eller restaurang används ofta upprepade gånger, och större portioner. Här är det extra viktigt med en kraftfull version som tål användning. Om det endast användas privat, kan nöja sig med en mindre modell. Våra produkter är av hög kvalitet, men det är viktigt att bedöma sina behov, att hitta elvispen är bäst lämpad. För de flesta modellerna ingår olika tillbehör såsom degkrokar och visp. Alla handskakare har olika hastigheter. Vad du måste röra ihop, så finns det ett alternativ som passar.

Många möjligheter med stavmixer

handen mixer erbjuder ett brett utbud av möjligheter i köket eller baren. I köket blir det med en stavmixer enkelt att göra marinader, pesto eller smoothie. Vårt sortiment omfattar olika varianter. Det finns både starka professionella modeller och modeller som passar perfekt till ett vanligt kök. Samt är bra för matlagning, kan en stavmixer också användas, samtidigt förbereda cocktails. De kraftfulla modeller kan krossa is så att på ett ögonblick har krossad is för sina cocktails. Om du har många ingredienser för hans cocktail, kan du också sätta ihop allt i behållaren. Inom några sekunder har du en perfekt cocktailmix som är redo att hällas på glas. Både en stavmixer och hand mixer kan användas för att piska grädde, så att du snabbt tjäna en irländsk kaffe eller varm choklad med vispgrädde.

Välj rätt stavblender

Når väljer din stavmixer eller hand mixer, är det viktigt att man tänker på vad det är för. Vill du till exempel att det kan krossa is, kontrollera om det kan hantera det. Vissa modeller har en mindre kraftfull moter, och dessa är inte avsedda att krossa is. Om du behöver en stavmixer eller hand mixer för professionell användning, gör det också ett antal krav. Ofta används till stora delar, och användas under en längre tid. Därför är det rekommenderat att välja en kraftfull modell, så att motorn inte bränna bort. Alla våra modeller tål vanlig privat bruk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna