Sous vide til tilberedning af det perfekte kød

Sous vide för perfekt kød

Der är ingen tvekan om att sous vide är det enklaste sättet att få den perfekta köttet. Metoden används av professionella restauranger, men allt vanligare även i privata hem. Anledningen är den perfekta kött och användarvänlighet. Vi tillhandahåller kök -och bar utrustning för både restauranger, kaféer och privat. Därför varierar urval av maskiner i stor utsträckning. Vill du veta mer om denna tillagningsmetod, så klicka här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 34%
  Steba Sous Vide Circulator STSV50 by Steba color Svart
  Steba Sous Vide Circulator
  Special Price 1969,00  SEK Regular Price 2985,00  SEK
 2. Isoleringskulor - 100 st ST995100 by Steba color Svart
  Isoleringskulor - 100 st
  345,00 SEK
 3. Sous Vide Kar - Profi Cook 501112PC by Profi Cook color Svart
  Sous Vide Kar - Profi Cook
  1379,00  SEK
 4. Sous Vide Stick - Profi Cook 501126PC by Profi Cook color Svart
  Sous Vide Stick - Profi Cook
  1655,00  SEK
 5. 13%
  Sous Vide - Profi Cook 501159PC by Profi Cook color Svart
  Sous Vide - Profi Cook
  Special Price 1475,00  SEK Regular Price 1689,00  SEK
 6. 33%
  Sous Vide PRO Circulator STSV100 by Steba color Svart
  Sous Vide PRO Circulator
  Special Price 2789,00  SEK Regular Price 4165,00  SEK
 7. Professionell Cook Sous Vide Stick Wifi 21-501159 by Profi Cook color Svart
  Professionell Cook Sous Vide Stick Wifi
  1935,00  SEK
Sätt stigande sortering

Lätt matlagning med sous vide

Vi vet situationer där man måste laga mat för gäster och en kött har fått för mycket eller för lite. Det kan hända vem som helst, och förekommer även i professionella kök. Det enklaste genväg till perfekt kött, använder sous vide som matlagning metod. Att tillaga kött på det här sättet, inte kräver några speciella färdigheter i köket, och därför blir det mer och mer används i privata hem. Faktum är att många anser att metoden är lättare än vanliga matlagning kött. Det finns bara en nackdel, och det är dags. För matlagning resultat kommer att vara perfekt, ofta tar det ungefär 2 timmar för nötkött. Tiden är också en fördel eftersom det är svårt att laga mat under en lång tid. Är en gäster försenad, så bara låta köttet i badet.

Vakuumpåsar för sous vide

även om det är en enkel tillagningsmetod, så det finns få saker som är viktiga att hålla reda på. Sous vide består av ett vattenbad, som upphettas till en viss temperatur. Temperaturen som du vill att köttet ska ha. Om du vill använda en sous vide stav, se till att din sous vide wand, kan hålla temperaturen vid önskad volym. En sous vide max stång som kan värma 10 liter vatten, inte kan helt enkelt inte hålla temperaturen av mer vatten. Det är också viktigt att använda rätt vakuumpåsar. Det är inte en försäljning knep, men en viktig punkt som bör följas. Inte alla vanliga fryspåsar är lämpliga för höga temperaturer, och så att de kan utsöndra skadliga ämnen från plasten. Alla vakuumpåsar i området, som är avsedda för höga temperaturer och direkt kontakt med livsmedel.

Fördelar sous vide

Den största fördelen med sous vide är förstås att du kan få samma köttet tillagas perfekt. Dessutom ger det möjlighet att vara mycket flexibla när det gäller att tillagningstiden. Man kan avslöja sitt kött i en vakuumpåse och sedan i badet. Nötkött som skulle ligga i badet i ca 2 timmar, men det är där längre, så oroa dig inte om det. Fish kommer att behöva cirka 30-50 minuter. Förutom köttet är perfekt, är det också möjligt att tillföra köttet smak. Det är bara att sätta kryddor och lite smör i vakuumpåse med köttet. På så sätt kan du göra allt förberedelser för ditt kött innan gästerna kommer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna