Köksmaskiner | hitta ett stort utbud på nätet här

Köksmaskiner i alla formål

Hos Barlife vi har inte bara utrustning till baren. Vi har ett stort urval av hushållsapparater som kan användas för allmän matlagning och att skapa goda drinkar och cocktails. Vi har allt i vitvaror. Det är från vattenkokare, sous vide och handskakare. Vårt sortiment omfattar endast utrustning av hög kvalitet. Du kan hitta några av de välkända varumärken, och vissa special varumärken som har unika produkter. Behöver du utrustning för köket, så inspireras i vårt sortiment. Läs mer här

Loading...
Filter

Sous vide är perfekt hjälp

om kärlek perfekt tillagat kött och grönsaker, sedan en sous vide det perfekta verktyget i köket. När du steker kött och grönsaker på det här sättet kan du vara säker på ett perfekt resultat varje gång. Vatten är en mycket bättre kylfläns än luft, och du kan vara säker på att kött och grönsaker kokas exakt likadana. Temperaturen styrs av en sous vide wand som är placerad inne i en kruka. Alternativt kan du välja en sous vide med inbyggda fartyg. När man tittar in i vårt sortiment, är det viktigt att bedöma hur mycket vatten du ska värmas upp. Om du väljer en modell med inbyggd fartyg, är du helt säker på att maskinen kan värma den volym som tränare är på. När du har kokt kött på det här sättet, det är faktiskt klar. För att uppnå en god ros skorpa, köttet snabbt på en grill.

Køkkenmaskiner till desserter

Til att skapa den perfekta dessert, kan du få stor hjälp med rätt köksmaskiner. Absolut nödvändigt är en bra hand mixer. Det är perfekt för vispgrädde eller om en kakmix eller deg Stir tillsammans. För handskakare har vi väldigt olika beten, så att du kan använda din hand mixer för många olika uppgifter. Till exempel kan du trycka en läcker Smet för våfflor tillsammans, och när den är rörd, vi har ett stort urval av Waffeleisen. Här kan du välja våffeljärn med plats för en eller två våfflor. Med ett våffeljärn, är det säker på att få perfekta våfflor varje gång. Några av de modeller i sortimentet, justerings värme så kan du få dem, precis som du önskar. Ett våffeljärn två våfflor gör det möjligt att göra våfflor för fler människor, så att det inte så mycket att vänta. Detta är särskilt användbart om du kör en restaurang eller café.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna