Skärbräda

Skär igenom med olika skär brädor

i ett kök finns det inte att förneka att ibland kommer att behöva skära olika saker. Detta beror på att skär saker ur är en av de viktigaste i ett kök och även om du bara gör lite enkel mat behöver antagligen en skärbräda. På denna sida erbjuder vi dig många olika skärbrädor så att garantin är något som du kan använda. Det finns båda typerna, som är gjorda av plast och trä, som har olika fördelar.


de flesta människor ofta måste skära bröd i skivor, som blir ful om man gör det rätt på köksbordet eftersom det kommer att lämna märken på denna. Däremot hög grad kommer att gynnas av en skärbräda som att minska sin bröt ut på ett sätt som innebär att köket inte är skadad och sedan ströbröd hamna någon annanstans än på köksbordet och köksgolvet. En skärbräda som vi kan erbjuda på denna webbplats är inte bara en skärbräda, men är också ett bröd låda. För måste man skära bröd har sannolikt också att behöva lagra brödet på ett ställe och för detta ändamål är en breadbox helt perfekt. Det är så smart att den mycket skärbräda locket på samma bröd rutan så att du köper faktiskt både AT & eacute; n tid. Kassa och styrelse är båda gjorda av trä, som är en vacker material när det gäller bröd. Närmare bestämt till trädet-typ aska, som just har känt att vara bra för kök och inredning i allmänhet. Du kan få lådan med skärbräda i olika storlekar så att du kan välja rätt för hur mycket bröd du behöver för att ha lagrat hemma.


Det är inte alltid nödvändigt att köpa ett bröd låda med skärbräda när du kan köpa skärbrädor som arbetar i sig och inte har några extra funktioner. Det kan vara bra om du ofta skära saker eftersom i det fallet är bara en skärbräda du behöver. Är det särskilt för grönsaker och lök, behöver du en skärbräda, kan det vara en god idé att välja en skärbräda som är gjord av plast. Det beror på att lukt och smak kan lättare tvättas bort på en plast skärbräda än en gjord av trä. På den här sidan hittar du många olika skärbräda tillverkad av materialet polypropylen, som helt enkelt skulle kalla plast om du inte vet så mycket om olika material. Det fina med dessa skärbrädor är att det finns en liten kant runt som fångar juice, grönsaksjuice och andra juicer som kommer från det du klipper. Dessa skärbrädor finns i vitt och svart och du kan välja att ha olika färger så att du vet vad du skär på olika skärbrädor.


Du hittar också den mer traditionella skärbräda, av trä, eftersom många av våra kunder använder. Letar du efter en skärbräda i en stor storlek, kommer du bland annat att kunna hitta riktigt bra skärbrädor bland dem som är gjorda av trä. Det finns också denna typ træskærebræt i mindre storlekar om du inte behöver en helt så mycket. smart på skärbräda är att det finns en ram runt det, vilket är skev, vilket gör juice och andra rökning ner på ena sidan. Det är något man sällan ser, vilket kan tyckas lite konstigt, eftersom det fungerar riktigt bra och är något matlagning entusiast kommer att älska eftersom det kommer att göra hela matlagning erfarenhet mycket bättre.

Sätt fallande sortering
Page
 1. Skærebræt - polypropylen (35 x 23,6cm) 2965
  Skærebræt - polypropylen (35 x 23,6cm)
  283,00 kr
 2. Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm) 1242
  Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm)
  141,00 kr
 3. Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm BTBL3694
  Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm
  78,00 kr
 4. Laguiole Kniv og skærebræt 40268750
  Laguiole Kniv og skærebræt
  540,00 kr
 5. Laguiole Ostebræt med ostekniv 40268541
  Laguiole Ostebræt med ostekniv
  423,00 kr
 6. LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv 40268891
  LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv
  682,00 kr
 7. Laguiole Ostesæt med bræt og knive 40268057
  Laguiole Ostesæt med bræt og knive
  924,00 kr
 8. Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus 40268416
  Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus
  568,00 kr
 9. Serveringsbræt m/sump - Eg 51455001
  Serveringsbræt m/sump - Eg
  1 280,00 kr
 10. Serveringsbræt - ubehandlet eg 29 x 12 x 1,2 cm 51455010
  Serveringsbræt - ubehandlet eg 29 x 12 x 1,2 cm
  312,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Skærebræt træ eller plast

Hvis du skal bruge dit bræt til løg, marinader eller citrusfrugter, er skærebræt i plast at foretrække. Farve og smag kan ikke trænge ned i plastik. Derfor bliver rengøringen markant hurtigere. Det er smart, hvis der skal skære forskellige ting på brættet lige efter hinanden. Alle vores plastikudgaver er ligeledes lavet til at kunne klare en tur i opvaskemaskinen. Vores udgaver i træ har en god højde, og bruges primært til at skære brød på. Flere af modellerne har en lille rende rundt på brættet, eller har indbygget et lille fald. Det er smart hvis man skærer kød på brættet. Her vil alt væske og blod samle sig, så det ikke løber ud på bordet. Skærebræt træ er udført i flot kvalitet, så de kan ligeledes bruges som serveringsbræt til oste, tapas og lignende.

 

Vælg rette størrelse på dit skærebræt

Når du skal vælge dit nye skærebræt, er det vigtigt at vurdere på, hvad det skal bruges til, og hvor meget plads det må fylde. I et lille køkken eller bar, kan det være nødvendigt, at anvende et mindre bræt. Når det skal gemmes væk, er det ligeledes vigtigt at tænke på, hvor langt og højt skærebrættet må være. Vores største udgave er 50 centimeter langt, og det er derfor ikke alle skuffer, som det kan være i. Højden på selve brættet skal også tages i betragtning. Skal det kunne passe ned i en holder, eller ligge i en lav skuffe, dur det ikke, at vælge en høj model. Her vil det være bedre med en lav udgave. I vores sortiment finder du høje skærebrætter med en rende til blod og saft. Renden opsamler eventuel væske og blod, hvis der skæres kød på brættet. 

 

Skärbräda priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Skärbräda hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna