Rivjärn

Sök rivjärn för alla

Det finns vissa saker som varje kök bör ha för att kunna kalla sig ett kök. Naturligtvis finns det saker som knivar, gafflar, tallrikar, glas, grytor och pannor, men det finns också en annan sak som krävs. Ett rivjärn är en av de viktigaste grundläggande möbler i ett kök och därför kan man lika gärna göra dig själv en tjänst för att köpa en riktigt bra sådan. På så sätt kan du vara säker på att du kommer att ha denna rivjärn för många år framöver.


på webbplatsen vi har många olika rivjärn, så de flesta kommer att finna att de lätt kommer att hitta en som de vill. Vi har olika former, olika slag och rivjärn med olika funktioner. En av de rivjärn har vi en populär Micro, eftersom fler och fler börjar köpa. Detta är ett amerikanskt varumärke som snabbt har vunnit mark i resten av världen också, vilket är en anledning. Micro rivjärn är extremt tålig och så de bevisat att du kan vara säker på att de är trevliga att använda och uppfyller alla de behov du har för en viss rivjärn. På denna sida hittar du bland annat ett rivjärn av detta slag som kan hållas i ena handen och kan vändas mot den plats du floden. Det är både smart och enkelt och det kan vara riktigt trevligt om till exempel riva något i en kastrull eller skål. Det kan vara så att krattor vitlök, citronskal eller något annat och detta är en av de större, mer klassisk rivjärn inte lika praktiskt. Du kan också hitta denna & lsquo; Hand & rsquo; -rivejern från ett annat märke som heter Razortech. Här talar vi om en helt göra rivjärn i samma form, men som skiljer sig mycket genom att ha olika grader av allvarlighetsgrad. Eftersom du kan både hitta det ganska bra rivjärn medan du kan finna det grövre rivjärn, och även du kan hitta ett rivjärn, som har både.


du är mer intresserad av en klassisk rivjärn, är det naturligtvis något som du hittar på den här sidan och här återigen talar om bra märke Razortech. De har utvecklat ett rivjärn, som har två sidor och är formad som en slags triangel. Detta innebär att rivning kan komma från båda sidor, vilket är bekvämt. Många har nog upplevt att ha tillbringat den klassiska rivjärn, som har fyra sidor och ofta finns penetrerade rivjärn och man tvingas att lyfta den så att sprickan innehåll kan komma ut. Det är bara så bra på detta rivjärn, eftersom det har tagit hänsyn till denna situation. Här kan du bara slita börja surfa och du inte vid något tillfälle att lyfta rivjärn. En annan stor sak om detta rivjärn är att den har en bra ergonomisk spärr, vilket innebär att din hand ligger glatt på toppen av rivjärn. Många anser att ett rivjärn kan fylla mycket eftersom det finns så mycket luft i den. Men ovan nämnda rivjärn från Razortech kan vikas så att det tar upp mycket mindre. Detta är verkligen praktiskt i ett litet kök där allt utrymme är viktigt.


på sidan kan du också hitta en trumma rivjärn, vilket är riktigt bra om du har många saker du behöver riva. Om du till exempel ska göra en ordentlig portion grönsaker köttbullar du förmodligen både potatis, morötter, purjolök, selleri och andra saker som måste rivas och det är en trumma rivjärn riktigt bra. Det är också mindre tröttande när du inte använder så mycket energi för att riva som du behöver när det är en klassisk rivjärn, där du måste rensa hela arbetet.

Sätt fallande sortering
Sida
 1. -29%
  Caso Multi Rivejern CRX3 CS1766
  Caso Multi Rivejern CRX3
  Specialpris 705,00 kr Ordinarie pris 988,00 kr
  Quickview
 2. Muskat & Spice rivejern BTBL3669
  Muskat & Spice rivejern
  98,00 kr
  Quickview
 3. MINI PYRAMIDE RIVEJERN ST71077
  MINI PYRAMIDE RIVEJERN
  98,00 kr
  Quickview
 4. RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO ST77072
  RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO
  140,00 kr
  Quickview
 5. RIVEJERN SLICER, ERGO ST77075
  RIVEJERN SLICER, ERGO
  140,00 kr
  Quickview
 6. -20%
  Laguiole Rivejern 40268365
  Laguiole Rivejern
  Specialpris 338,00 kr Ordinarie pris 423,00 kr
  Quickview
 7. -19%
  Rivejern - fint VOGUE
  Rivejern - fint
  Specialpris 281,00 kr Ordinarie pris 346,00 kr
  Quickview
 8. Rivejern RazorTech RT40 2vejs LU220120
  Rivejern RazorTech RT40 2vejs
  168,00 kr
  Quickview
 9. Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov LU220130
  Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov
  168,00 kr
  Quickview
 10. -17%
  Rivejern RazorTech RT40 Fin LU220140
  Rivejern RazorTech RT40 Fin
  Specialpris 140,00 kr Ordinarie pris 168,00 kr
  Quickview
Sätt fallande sortering
Sida

Parmesan rivejern

Mange har oplevet at sidde på en italiensk restaurant, hvor tjeneren spørger, om man ønsker lidt parmesan på din ret. Det er klassisk italiensk, og du kan gøre det samme for dine gæster. Det kræver blot det rette parmesan rivejern. Egentlig findes der ikke en model, som kun er lavet til at rive parmesan. Da parmesan er relativt hårdt, kræver det dog et jern i god kvalitet. Det skal have styrke og skarphed, så det let skærer igennem osten. Hvor store flager man ønsker at rive, er smag og behag. Nogle ønsker lidt større flager, mens andre hælder til det helt fint revet. I vores sortiment finder du forskellige modeller, og nogle af dem, kan rive forskellige størrelser. Det klassiske parmesan rivejern er et med et håndtag, så det kan holde ind over en tallerken.

 

Microplane rivejern

Vi har forskellige former, forskellige modeller og jern med forskellige funktioner. Et af de anvendte mærker er Microplane rivejern. Microplane er et amerikansk mærke, som meget hurtigt har vundet frem i hele verden. Microplane rivejern er yderst holdbare, og har været gennem adskillige holdbarhedstests, inden de kommer på markedet. Her på siden finder du blandt andet den velkendte aflange model. I de senere år har de udvidet sortimentet, med flere forskellige modeller. De fleste er håndholdte, og det er både smart og nemt, hvis man skal noget ned i en gryde eller en skål. Microplane rivejern fås også i modeller, som har forskellig grovhed på et jern. Det gør det endnu mere anvendeligt til forskellige situationer. Lige meget hvilken model der vælges, så er du garanteret en skarphed, som få andre mærker kan levere. 

 

Klassisk rivejern

Er du mere interesseret i et klassisk rivejern, findes det selvfølgelig også i vores sortiment. Du finder gode modeller fra blandt andet Razortech. Razortech har udviklet et rivejern, som har to sider, og foldes ud til at forme en trekant. Det betyder, at det du river, kan komme ud fra to sider. Du har formentligt brugt en klassisk model, som har tre eller fire sider. Her kan der blive trængt under rivejernet, så man er tvunget til at løfte og tømme det. Razortech har taget højde for denne situation. Det kan tømmes fra siden, uden at skulle løftes. Razortech rivejern er alle udført med en ergonomisk holdemekanisme, så din hånd er behageligt placeret på toppen af rivejernet. Et klassisk ern kan fyldes meget i køkkenet grundet sin trekantede form. Også det har Razortech taget højde for. Deres kan foldes så det bliver helt fladt.

Rivjärn priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Rivjärn hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.