rivjärn

Rivjärn för någon situationEt rivjärn bör vara en del av den grundläggande möbler i ett kök. Den kan användas för en mängd olika rätter och desserter. Det finns många olika versioner på marknaden och vårt sortiment omfattar de flesta typer. Vårt sortiment omfattar in mot inte många olika märken. Vi har valt att förhandla de bästa märkena på marknaden, eftersom skärpa och hållbarhet är viktiga. Hitta din favorit järn eller läs mer om dem här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. 29%
  SALE
  Caso Multi Rivejern CRX3 CS1766
  Caso Multi Rivejern CRX3
  Special Price 710,00 kr Regular Price 995,00 kr
 2. 43%
  SALE
  Muskat & Spice rivejern BTBL3669
  Muskat & Spice rivejern
  Special Price 56,00 kr Regular Price 98,00 kr
 3. MINI PYRAMIDE RIVEJERN ST71077
  MINI PYRAMIDE RIVEJERN
  98,00 kr
 4. RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO ST77072
  RIVEJERN M. SMÅ HULLER, ERGO
  141,00 kr
 5. 9%
  SALE
  RIVEJERN SLICER, ERGO ST77075
  RIVEJERN SLICER, ERGO
  Special Price 128,00 kr Regular Price 141,00 kr
 6. Laguiole Rivejern 40268365
  Laguiole Rivejern
  426,00 kr
 7. Rivejern - fint VOGUE
  Rivejern - fint
  349,00 kr
 8. Rivejern RazorTech RT40 2vejs LU220120
  Rivejern RazorTech RT40 2vejs
  169,00 kr
 9. Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov LU220130
  Rivejern RazorTech RT40 Extra Grov
  169,00 kr
 10. 17%
  SALE
  Rivejern RazorTech RT40 Fin LU220140
  Rivejern RazorTech RT40 Fin
  Special Price 141,00 kr Regular Price 169,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Parmesan rivjärn många har upplevt sitter i en italiensk restaurang där servitören frågar om du vill ha lite parmesan på höger sida. Det är klassiska italienska, och du kan göra samma sak för dina gäster. Det kräver precis rätt parmesan rivjärn. Egentligen finns det en modell som endast görs för att riva parmesan. Som parmesan är relativt hårt, krävs det dock ett järn i god kvalitet. Det måste ha styrka och skärpa, så det lätt skär genom osten. Hur stor flingor du vill riva, är smaken. Vissa vill något större flingor, medan andra föredrar det ganska fint riven. I vårt sortiment hittar du olika modeller, och några av dem kan riva storlekar. Den klassiska Parmesan rivjärn är en med ett handtag så att den kan hålla över en tallrik. Micro rivejernVi har olika former, olika modeller och järn med olika funktioner. En av de märken är Micro rivjärn. Micro är ett amerikanskt varumärke som snabbt har vunnit terräng i världen. Micro rivjärn är extremt tålig, och har gått igenom flera hållbarhetstester innan de kommer ut på marknaden. På denna sida hittar du bland annat den välkända avlånga modell. Under de senaste åren har de utökat sortiment av flera olika modeller. De flesta är handhållna och det är både smart och lätt om du har något i en kastrull eller skål. Micro Plane rivjärn finns även modeller som har olika grovlek av ett strykjärn. Det gör det ännu mer användbar för olika situationer. Oavsett vilken modell du väljer, är du garanterad en skärpa som få andra märken kan leverera. Klassisk rivejernEr dig mer intresserad av en klassisk rivjärn, är naturligtvis också i vårt sortiment. Du kommer att hitta bra modeller bland annat Razortech. Razortech har utvecklat ett rivjärn, som har två sidor, och fälls ut för att bilda en triangel. Detta innebär att rivning kan komma från två sidor. Du har förmodligen använt en klassisk modell, som har tre eller fyra sidor. Här kan skjutas under rivjärn, så man tvingas att lyfta och tömma den. Razortech har tagit hänsyn till denna situation. Det kan tömmas från sidan, utan att behöva lyftas. Razortech rivjärn är allt gjort med en ergonomisk spärr så att din hand ligger glatt på toppen av rivjärn. En klassisk kost kan fyllas mycket i köket på grund av sin triangelform. Också det har Razortech tillgodoses. Deras veck för att bli helt platt.
rivjärn priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa rivjärn hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna