Gasbrännare

Gör läcker kräm Brul & eacute; e med god gasbrännare

Många människor har konstiga skäl antagandet att göra grädde Brul & eacute; e är en svår sak som kräver en hel del. Inget kunde vara längre från sanningen. För du har rätt utrustning är det nästan omöjligt att göra en kräm Brul & eacute; e fel. Det viktigaste måste du ha en bra gasbrännare och så kan du bara börja göra den mest utsökta grädde bruleer. På denna sida kan du få riktigt stor hjälp att hitta en bra gasbrännare, du har antagligen att vara riktigt glad.


Vad du särskilt bör titta mycket noga när du letar efter en gasbrännare är om gasbrännare är lätt att släcka. För när du är klar flambé då du kommer att vara mycket intresserade av kan du omedelbart stänga av den utan att behöva använda en långsam och svår mekanism. Det är en av de saker som gasbrännare på sajten har gemensamt. För du behöver inte många sekunder för att få gas brännaren och fly elden. För när det kommer till frågan om eld, är det tydligt att säkerheten alltid ska vara det viktigaste, som vi har stor respekt för.


en annan sak som bör fungera väl det tas i gasbrännare. För där du håller på gasbrännaren är också en mycket viktig plats där du vill att det ska vara bekvämt. Det är mycket annorlunda hur gasbrännare som bildas av axeln så det bästa du kan göra är att titta runt och i bästa fall känner dig runt. För vissa gasbrännare har en helt rak axel som går rakt upp och ner och är därför mycket enkel. Andra däremot, på ett helt annat sätt formad axel på ett sätt att den passar din hand. Det finns både en del som gillar den sista och den första och det är väldigt individuellt vad de är.


Något annat som också bör vara medveten om när man köper en gasbrännare är det att du har tillräckligt med gas. För det går inte att gå att stå där och har flammade hälften av dessert och plötsligt saknar gas till resten. Därför bör man alltid se till att köpa bra gas, så att de har tillräckligt om du har plötsligt spontan lust att flambera något.


den mest uppenbara att göra med en gasbrännare är naturligtvis grädde Brul & eacute; e, vilket också är de flesta av våra kunder använder gasbrännare för. Men det finns också många andra desserter som kräver en flammande, men inte riktigt lika utbrett. Bland annat många som gör pannkakor med bananer och kola som de flamberer på ett sätt så att det blir karamelliserad och få den finaste smak. Du kan också enkelt göra samma domstol, men ingen pannkakor. Många människor verkligen som höger flambeed bananer, vilket också är något som smakar unik och vacker. Och återigen är det en mycket enkel dessert att göra. Allt du behöver göra är att helt enkelt strösocker förutom bananer, och om du är kanel kan också stänka detta över bananerna. Därefter måste du få din gasbrännare och så kan du Flambera bananer tills de karamelliserad och smakar precis rätt. En generell regel är att du enkelt kan experimentera och göra dig din egen erfarenhet. För det är mer saker än du tror, ​​kan det låga och det bästa sättet att ta reda på är att ta din gasbrännare i handen och börjar flambera börja surfa.

Sätt fallande sortering
 1. Laguiole Gasbrænder 40202600
  Laguiole Gasbrænder
  426,00 kr
 2. Gasbrænder Mega Touch LU10890
  Gasbrænder Mega Touch
  497,00 kr
 3. Gasbrænder Safety Pro LU10892
  Gasbrænder Safety Pro
  568,00 kr
 4. Gasbrænder Safety Home LU10893
  Gasbrænder Safety Home
  241,00 kr
 5. Chef's Blow Torch AJ001261
  Chef's Blow Torch
  283,00 kr
Sätt fallande sortering

Gasbrænder til mad

Crème brûlée er nok den ret, som de fleste forbinder med en gasbrænder i køkkenet. Det er en ikonisk dessert, som afslutningsvis får overfladen karamelliseret. Netop karamelliseringen klares ofte med en gasbrænder til mad. Hovedårsagen til at gøres med netop en brænder er, at man nemt kan styre varmen, og således at overfladen bliver helt perfekt. Det er ikke kun til desserter, at det er godt med en brænder i køkkenet. Skal der laves sushi, så kan den også være meget nyttig at have. De fleste kender til sushi stykker af tun, som har en grillet overflade, der er kun er få millimeter tyk. For at få denne overflade bruges ofte en gasbrænder til formålet. De fleste af modellerne du finder i vores udvalg, kan indstilles i brænderen. Det betyder at selve flammen kan indstilles til at være tynd og kraftig eller bredere og mindre kraftig.

 

Gasbrænder og sikkerhed

Vil du overraske dine gæster med lækre cocktails, så kan en brænder være en god hjælp. Prøv eksempelvis at give en appelsin eller citronskive en hurtig tur med flammen, inden den lægge i en Gin & Tonic. Du vil opleve nogle helt nye smagsnuancer. Ligesom dine cocktails skal være i orden, så skal sikkerheden ved brænderen også være det. I vores sortiment har vi kun modeller, som er gennemtestet. De er ligeledes alle godkendte til det danske marked. Det er kendetegner en god brænder er, at flammen hurtigt går ud, når den ikke bruges. Samtidigt er det vigtigt med et håndtag i solid kvalitet, og med et godt ergonomisk greb. Metallet omkring flammen kan blive varmt, og derfor skal man være opmærksom på det. Heldigvis er alle modeller i vores sortiment bygges således, at varmen hurtigt aftager. 

Gasbrännare priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Gasbrännare hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna