Vattenkokare

Skrivbord

Vårt sortiment erbjuder också ett bra urval av vattenkokare. Alla super kvalitet och alla utformade i rostfritt stål
En vattenkokare är ett bra verktyg i någon restaurang, caf och eacute. eller bar. Med en vattenkokare som du har kokt vatten på ett ögonblick och kan göra varma drycker eller skålla objekt som ska steriliseras. De finns i upp till 1,8 liter och koka allt ditt vatten i en liten stund.
Utbudet av bar-life.se funktioner som med våra andra produkter, vattenkokare i olika prisklasser. Priset återspeglar naturligtvis kvalitet, funktionalitet och matlagning hastighet, men gemensamt för alla våra vattenkokare är kvalitet.
Den dyraste i förpackningen är vår Espressions multielkedel av 1,8 liter , rostfritt stål och med 5 temperaturinställningar. Detta kan värma vatten i temperaturer mellan 80 och grad; C och 100 & deg; C, liksom den har en funktion för att hålla vattnet varmt. Den smarta & rdquo; trådlösa & rdquo; bas är utrustad med en LCD-skärm, som kan ses hur varmt vattnet blir och när den är klar. Locket styrs vanligen via vattenkokare handtag. Designen är en vacker och modern kombination av borstad och polerat stål. Det är således en vattenkokare med en massa bra funktioner och är särskilt lämplig för restauranger och caf & eacute;. Är
Sätt fallande sortering
Sida
 1. EL-Kedel Hamilton Beach 1L 1400W. HKE100-CE
  EL-Kedel Hamilton Beach 1L 1400W.
  698,00 kr
 2. Termo elkedel advanced - Gastroback 42426GB
  Termo elkedel advanced - Gastroback
  1 422,00 kr
 3. Elkedel color vision - Gastroback 42427GB
  Elkedel color vision - Gastroback
  1 280,00 kr
 4. Mini Elkedel - Gastroback 42435GB
  Mini Elkedel - Gastroback
  853,00 kr
 5. Elkedel cool touch - Gastroback 42436GB
  Elkedel cool touch - Gastroback
  995,00 kr
 6. Te Elkedel - Gastroback 42438GB
  Te Elkedel - Gastroback
  2 846,00 kr
 7. Elkedel - Profi Cook 501123PC
  Elkedel - Profi Cook
  426,00 kr
 8. Elkedel Rillet - Profi Cook 501119PC
  Elkedel Rillet - Profi Cook
  568,00 kr
 9. Elkedel - Profi Cook 501107PC
  Elkedel - Profi Cook
  568,00 kr
 10. Elkedel - Profi Cook 501148PC
  Elkedel - Profi Cook
  710,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Finde den rette elkedel 

Vores sortiment byder på et bredt udvalg af elkedler. En elkedel er et fantastisk redskab i enhver restaurant, café eller bar. Med en elkedel har du kogt vand på et øjeblik, og kan lave varme drikke eller skolde genstande der skal steriliseres. De fås i helt op til 1,8 liter og koger alle dit vand på kort tid. Den mindste kedel i vores sortiment, har en volume på 1 liter. De mindre kedler passer perfekt til et køkken i privaten, hvor den typisk bruges til at lave et par kopper te eller instant kaffe. Det smarte ved de mindre modeller er, at de ikke fylder ret meget. På den måde kan man spare skabsplads, hvis den skal gemmes væk efter brug. Hamilton Beach har en variant på 1 liter. Den er af hø kvalitet, og har en kraftig kedel, så vandet hurtigt kommer i kog.

Elkedel til professionelt brug

Driver du en cafe eller bar, kan det være nødvendigt med en stor og professionel elkedel. Ofte skal flere gæster have servere te på samme tid. For at det ikke skal gå for langsomt, kan man vælge en variant med en stor volume. Vores største modeller kan have op 2 liter, og er ideelle til kommercielt brug. Der findes ligeledes en lang række funktioner, som de dyrer og større kedler har. Eksempelvis er det, på nogle modeller, muligt selv at justere temperaturen man ønsker. Skal man bruge kogende vand til en stempelkande, er det smart at kunne justere temperaturen. Nogle kaffetyper opnår den bedste smag, hvis det ikke brygges ved for høje temperaturer. Stort set alle vores elkedler, har automatisk slukfunktion, når vandet koger. Elkedler skal afkalkes med jævne mellemrum, og her har vi de bedste produkter. Dem finder du her

Vattenkokare priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Vattenkokare hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna