Popcorn Machine retro eller professionell, modern design

Perfekt popcorn med en popcornmaskineEr det något bättre än en mysig kväll med filmer, goda vänner och popcorn? Låt doften från nypoppede härligheter sprids ut i rymden från en popcorn maskin. Vi säljer flera olika modeller, alla ger perfekt popcorn. Popcorn kan göras på många olika sätt, men dina gäster kommer att älska att de kommer att göra på en riktig maskin. Vill du läsa mer om våra maskiner kan trycka här
Loading...
Sätt fallande sortering
  1. Popcorn Maskine Retro - Andrew James AJ000629
    Popcorn Maskine Retro - Andrew James
    1 707,00 kr
Sätt fallande sortering
PopkornmaskinerDu kommer snabbt att bli beroende av popcorn om du har en riktigt popkornmaskine. Din popcorn perfekt kokta varje gång, och det tillför lite extra roligt att upplevelsen. Maskinerna finns i olika utseende. Några av de mest populära är de varianter i retro-look. Förutom de gör perfekta popcorn, är det också mycket dekorativa. Antingen till ett café eller hemma i privat. Vi säljer två olika retro popcorn maskin från Andrew James. Andrew James är känd för att göra köksmaskiner i mycket hög kvalitet. Du kan därför vara säker på att få en retro popcorn maskin från Andrew James som varar i många år. Vill du inte använda maskinen som dekoration, har vi en kommitté som är mer dämpad i sitt utseende. De gör också perfekt popcorn så att dina gäster är alltid nöjd.
popcorn Machines priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa popcorn Machines hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna