Handskakare och Stavmixer

Handskakare och Stavmixer till køkkenetOm du kör en bar, café eller helt enkelt att laga privat, sedan en bra hand mixer är en nödvändighet. Detsamma gäller för en stavmixer. Dessa verktyg kan användas både för matlagning och för att göra perfekta cocktails och drinkar. Läs mer här
Loading...
Handla enligt
Shopping alternativ
Sätt stigande sortering
 1. Stavblender - Profi Cook 501094PC
  Stavblender - Profi Cook
  560,00 kr
 2. 0%
  SALE
  Hamilton Beach Stavblender 30-HMI200CE
  Hamilton Beach Stavblender
  2 803,75 kr
 3. 0%
  SALE
  Blenderben, komplet t/Hamilton Beach stavblender HMIA200B
  Blenderben, komplet t/Hamilton Beach stavblender
  1 401,25 kr
 4. 15%
  SALE
  Stavblender HB2200, 170 watt, m/Tilbehør CS3602
  Stavblender HB2200, 170 watt, m/Tilbehør
  Special Price 950,00 kr Regular Price 1 121,25 kr
 5. Design Hand Mixer Pro - Gastroback 40983GB
  Design Hand Mixer Pro - Gastroback
  1 822,50 kr
Sätt stigande sortering
Hand Mixer madlavningDer finns ingen anledning att få ont i handlederna och tillbringa en lång tid när man måste blanda olika ingredienser tillsammans. Med en hand mixer i god kvalitet, är det snabbt gjort. Vårt sortiment innehåller många olika modeller. Anledningen är att det kan finnas skillnader i hur mycket en hand mixer som ska användas. I ett café eller restaurang används ofta upprepade gånger, och större portioner. Här är det extra viktigt med en kraftfull version som tål användning. Om det endast användas privat, kan nöja sig med en mindre modell. Våra produkter är av hög kvalitet, men det är viktigt att bedöma sina behov, att hitta elvispen är bäst lämpad. För de flesta modellerna ingår olika tillbehör såsom degkrokar och visp. Alla handskakare har olika hastigheter. Vad du måste röra ihop, så finns det ett alternativ som passar. Många möjligheter med stavmixer handen mixer erbjuder ett brett utbud av möjligheter i köket eller baren. I köket blir det med en stavmixer enkelt att göra marinader, pesto eller smoothie. Vårt sortiment omfattar olika varianter. Det finns både starka professionella modeller och modeller som passar perfekt till ett vanligt kök. Samt är bra för matlagning, kan en stavmixer också användas, samtidigt förbereda cocktails. De kraftfulla modeller kan krossa is så att på ett ögonblick har krossad is för sina cocktails. Om du har många ingredienser för hans cocktail, kan du också sätta ihop allt i behållaren. Inom några sekunder har du en perfekt cocktailmix som är redo att hällas på glas. Både en stavmixer och hand mixer kan användas för att piska grädde, så att du snabbt tjäna en irländsk kaffe eller varm choklad med vispgrädde. Välj rätt stavblenderNår väljer din stavmixer eller hand mixer, är det viktigt att man tänker på vad det är för. Vill du till exempel att det kan krossa is, kontrollera om det kan hantera det. Vissa modeller har en mindre kraftfull moter, och dessa är inte avsedda att krossa is. Om du behöver en stavmixer eller hand mixer för professionell användning, gör det också ett antal krav. Ofta används till stora delar, och användas under en längre tid. Därför är det rekommenderat att välja en kraftfull modell, så att motorn inte bränna bort. Alla våra modeller tål vanlig privat bruk.
Handskakare och Stavmixer priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Handskakare och Stavmixer hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna