Tallrikar

Plattor

Om du har något ätbart att servrar inte utan rätt betjänar artiklar , såsom tallrikar , vilket är inget mindre än ett måste om du planerar att tjäna något.

Med rätter kan alla serveras

Det spelar ingen roll vilken typ av restaurang du har, så om du har en plats som serverar något för gäster att äta, så det är mycket viktigt att du ser till att du har rätter. Och här är det inte att bara ha ett par plattor ovan är det oerhört viktigt att du faktiskt har rätter nog när du enda sättet du kan få för att hålla jämna steg med de behov som finns för dessa typer av att äta .

Från skörd till rå

En av de bra att du just avslutats på Barlife sida är att det finns gott om möjligheter att köpa olika rätter som görs i många olika utföranden, så att du kan säkert hitta exakt vad design, som du gillar bäst. Och det är så att en del av de rätter som vi har här på sidan, som är den mest populära är rätter, som är en del av den så kallade & rsquo; skörd & rsquo; serien. Som namnet också ganska tydligt antyder att de kännetecknas av att ha en design som bara gör du tänker på skörden. Ett skäl är att i dessa rätter är ett slags bilder eller inslag av vissa blåklint och om det finns något som påminner om skörden så det är bara korn vajande i vinden. Och du kan få dessa rätter i olika skörd färger, som just kännetecknas av att de typiska jordfärger, som också ofta förknippar med hösten, när skörden också bara för att visa att det nu blir höst. Några av de färger som du kan få dessa skörd rätter i olivolja och brunt. Båda färgerna har något ljusbrun i den, vilket bidrar till att ge dem ett varmt utseende. Du kan få liknande koppar i en del av samma färg är också här med Barlife och de kommer att ta väl hand om dessa plattor. På Barlife kan du också hitta några rätter som är gjorda i lite råare design och inte har samma varma färger, vilket är fallet för Harvest Series. I själva verket kan vi även erbjuda dig rätter som är i jordfärger, där bland annat är svart, mörkgrönt och ljusbrunt.

Sätt fallande sortering
Page
 1. Kande i stentøj - brun 1,0L. 5010930
  Kande i stentøj - brun 1,0L.
 2. Brun stentøjs kop 10,5 cm ø 5010900
  Brun stentøjs kop 10,5 cm ø
  56,00 kr
 3. Krus uden hank 25cl brun stentøj 5010903
  Krus uden hank 25cl brun stentøj
 4. Krus med hank - brun stentøj 5010904
  Krus med hank - brun stentøj
 5. Tallerken 16 cm - Brun stentøj 5010905
  Tallerken 16 cm - Brun stentøj
 6. Tallerken 19cm - Brun stentøj 5010906
  Tallerken 19cm - Brun stentøj
 7. Tallerken 22cm - Brun stentøj 5010907
  Tallerken 22cm - Brun stentøj
 8. Tallerken 27cm - Brun stentøj 5010908
  Tallerken 27cm - Brun stentøj
 9. Tallerken Dyb 21cm - Brun stentøj 5010909
  Tallerken Dyb 21cm - Brun stentøj
 10. Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj 5010912
  Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj
  50,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Enkle og stilede tallerkner

Driver du en klassisk restaurant, er det populært med flotte og stilede tallerkener. I vores udvalg finder du klassiske hvide varianter, i enten runde eller rektangulære former. De passer ind i enhver restaurant, og giver et flot og rent udtryk til borddækningen. Det er muligt at vælge hele sæt i forskellige størrelser. På den måde er der harmonie mellem de forskellige serveringer. Ud over størrelsen, er det også vigtigt at tænke på dybden. Skal der være lidt mere liv på bordet, findes der et par forskellige hvide varianter, som har et lille twist. Det kan være underspillede mønstre eller få farver. Det kan være med til at give en rød tråd gennem hele borddækningen og endda serveringerne. Hvide tallerkener kan ligeledes bruges i ethvert privat hjem. Det spiller godt sammen med andet klassisk service, og kan både bruges i dagligdagen, og hvis der er gæster på besøg.

 

Rustikke tallerkner

En måde at dække anderledes op på, er ved at bruge forskellige rustikke tallerkner. Det gælder i restauranter og privat. Med rustikke tallerkner er det muligt, at give gæster en helt speciel helhedsoplevelse ved serveringerne. Med de rette tallerkener, er det muligt at give en unik storytelling i serveringerne, hvor både mad, anretning og tallerken komplimenterer hinanden. I vores sortiment finder du eksempelvis Dudson Concrete. Den har et rustikt og industrielt udtryk. Den vil passe perfekt ind i en restaurant i en mere rå stil. Sortimentet rummer ligeledes flere tallerkner i stentøj. Tallerkner i stentøj kan have meget forskellige udtryk. De er solide og de fleste kan holde til at blive rengjort i opvaskemaskinen. De er derfor meget anvendelige i både restauranter eller i det private hjem. Brændingerne er meget ens, men ikke en tallerken eller kop er helt ens. 

 

Tallerkner i stentøj

Vores udvalg af tallerkener i stentøj er stort. Der er mange forskellige brændinger og størrelser at vælge imellem. Ønsker du at dække op med den samme serie, er det muligt i mange af varianterne. Vi har hele serier i stentøj, med tallerkner, dybe tallerkener, kopper og serveringsfade. Det giver et godt helhedsindtryk for dine gæster. Det kan være en god ide, at have flere forskellige farver, således man kan skifte mellem dem. Det kan passe til retterne eller til årstiderne. Har du set en serie, fra et af vores mærker, som vi ikke har på lager, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med at få skaffet lige netop den serie du har udset dig.Tallrikar priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Tallrikar hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna