Kannor och karaffer

Stort utbud av vackra karaflerHos Barlife vi har ett utmärkt utbud av dekantrar. Vare sig du letar efter en karaff med vatten, vin eller något annat, så har vi det. I sortimentet ingår även kaffe krukor med hög isolering och lång livslängd. Vi har satt ihop de bästa varumärken och produkter i alla prisklasser, vi har verkligen en kanna eller karaff som passar dina behov. Läs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml 14656
  Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml
  263,00 kr
 2. Kilner glasflaske med swing top låg 11882
  Kilner glasflaske med swing top låg
  107,00 kr
 3. Håndlavet decanter 11795
  Håndlavet decanter
  1 103,00 kr
 4. Kilner glasflaske med swingtop låg 14654
  Kilner glasflaske med swingtop låg
  164,00 kr
 5. Diamond kande med låg 2L - akryl 16851
  Diamond kande med låg 2L - akryl
  568,00 kr
 6. Karaffel Elegance 1,0 L. 5000890
  Karaffel Elegance 1,0 L.
 7. Kande i stentøj - brun 1,0L. 5010930
  Kande i stentøj - brun 1,0L.
 8. Final Touch Skull Decanter FTA1864
  Final Touch Skull Decanter
  540,00 kr
 9. Leonardo Spiritii Karaffe 750ml 6411BS
  Leonardo Spiritii Karaffe 750ml
  853,00 kr
 10. Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr 22257DS
  Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr
  1 032,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Välj rätt karaff utbud av dekantrar är mycket brett, och det beror på att producera olika modeller, beroende på vad de är till för. Vissa fyrhjulingar har inte förknippas lock. Dessa modeller används normalt för att servera vatten, juice eller liknande. När inte sätta ett lock på en karaff, kunde innehållet inte stanna så länge i kylskåp. Vill du ha en karaff med lock, så erbjuds variation i vårt sortiment. Det är ganska vanligt versioner med klart glas. Dessutom har vi också versioner med färgat glas eller målat glas i mönstret. De står ut lite, och hjälper till att sätta färg på bordet. Det kan finnas stora skillnader i volymen av våra kannor. Därför är det viktigt att bedöma vad de är för och om det är bättre med två små än en stor modell. VinkaraffelEn vinkaraffel kan ha två olika funktioner. Ofta serveras vin i flaskor, men det ser mycket elegant ut, om det serveras i en vacker karaff. Karaffer finns i flera varianter. Vissa är klassisk och elegant, medan andra kan ha krokiga eller runda former. Vinet presenteras vackert i karaffer, där speciellt vinets färg får uttryckas. Förutom att presentera vinet bra, fyrhjulingar också en annan viktig funktion. Vissa viner öppnar upp och blir bättre när vinet har fått syre. I en vinkaraffel får vinet gott om syre, och i många av modellerna möjligt slänga vinet runt. Detta oxiderar vinet ännu snabbare. Det är smart, om du har kommit för att öppna sitt vin lite för sent. Har vi haft vin i kylskåpet ökar snabbare temperaturen kastas rundt.Karaffel till whiskeyI en riktig bar eller hem bar hör det till att ha ett bra bestånd av whisky, cognac och utrymme. Det måste bemästras rätt glas, och det måste finnas isbitar i frysen. Sedan ge det en elegant uttryck, att få sin whiskey i vackra karaffer. Det är viktigt att det finns ett lock på karaffer när de ska användas för whisky, konjak eller liknande. Några av de mest populära är en fyrkantig version av Luigi Bormioli eller diamant version av Leonardo Spiritii. Båda karaffer är super hög kvalitet och har associerade fina lock. Designen är både inspirerad av 60-talet klassisk stil. De är noga med att dekorera baren eller hem bar. Karaffer kan naturligtvis användas för andra typer av sprit, men den vackra gyllene färg whisky eller konjak, ger liv åt karaflernes många vinklar.
Kannor och karaffer priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Kannor och karaffer hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna