Bestick

Välj den okonventionella bestick

När det gäller bestick kan ofta känna att du nästan har dejavu när man tittar på vad folk har på bordet. För ofta är det bara den klassiska bestick rostfritt stål, som ligger på bordet och det gör inte mycket väsen av det. Att bryta en bit med tradition och standarder kan välja att använda något lite annorlunda bestick. Till exempel kan du välja något redskap som finns i olika färger, det finns en hel del här. Förutom den ganska elegant bestick, som är hem för de flesta platser vi har på denna plats för bestick i koppar och i en mörk stil som du kommer att gilla om du letar efter något lite mer okonventionella, och mycket elegant .

skala bestick i koppar

För närvarande några av de mest moderna material du kan tänka på matbordet och i köket i allmänhet bara koppar, och det är också något som du kan se här. För vi har en massa olika saker i synnerhet koppar och liknande material. En del av det vi har en hel del på denna sida är kopparredskap från serien Utopia, och här är en av de mest populära Rio. Bland annat kan du få en vacker koppar kniv, som är mycket klassisk i sitt uttryck. Den är gjord av & eacute; T-stycke och har den vackra koppar färg som gör att det ser mycket annorlunda ut än vad man ofta se
.  
Den väger knappt av 100 g och sedan det har en längd av strax över 22 cm. Höjden är 6 mm, så det finns en smal kniv som därför är mycket tilltalande, som är trevligt i handen. Men inte bara denna kniv i koppar, som du kan hitta på denna plats eftersom det finns andra redskap, som också är tillverkade av koppar. Bland annat finns i samma serie: Utopia Rio en gaffel, som också är gjord av koppar. Den har en koppar finish som gör det är mycket vacker. Det är mycket naturligt att sätta på bordet bredvid kniven, som också är i samma stil, varför de passar så bra ihop. När det gäller specifikationer, de är väldigt lika när det gäller vikt och storlek, så att de skapar en bra motvikt till varandra när man sitter och äter runt bordet.  
 
< adress>  
 
 
Sätt fallande sortering
Page
 1. Steakkniv, lyst brunt træskaft, 22,7cm 25904712
  Steakkniv, lyst brunt træskaft, 22,7cm
 2. BORDKNIV CHIPPENDALE 22,7 CM LANG 2025810
  BORDKNIV CHIPPENDALE 22,7 CM LANG
 3. SPISEGAFFEL CHIPPENDALE 20,1 CM LANG 2025812
  SPISEGAFFEL CHIPPENDALE 20,1 CM LANG
 4. SPISESKE CHIPPENDALE 20,1 CM LANG 2025814
  SPISESKE CHIPPENDALE 20,1 CM LANG
 5. FROKOSTKNIV CHIPPENDALE 20,2 CM LANG 2025816
  FROKOSTKNIV CHIPPENDALE 20,2 CM LANG
 6. FROKOSTGAFFEL CHIPPENDALE 17,1 CM LANG 2025818
  FROKOSTGAFFEL CHIPPENDALE 17,1 CM LANG
 7. DESSERTSKE CHIPPENDALE 17,1 CM LANG 2025820
  DESSERTSKE CHIPPENDALE 17,1 CM LANG
 8. TESKE CHIPPENDALE 14,5 CM LANG 2025822
  TESKE CHIPPENDALE 14,5 CM LANG
 9. KAFFESKE CHIPPENDALE 11,5 CM LANG 2025824
  KAFFESKE CHIPPENDALE 11,5 CM LANG
 10. KAGEGAFFEL CHIPPENDALE 14,8 CM LANG 2025826
  KAGEGAFFEL CHIPPENDALE 14,8 CM LANG
Sätt fallande sortering
Page

Fuldend borddækningen med et flot bestik

Når bordet skal dækkes til gæster, er det vigtigt med flot service. Her er bestikket en vigtig del af udtrykket. Vi har valgt at have et meget bredt sortiment. Derfor kan du helt sikkert finde et, som passer til din borddækning. Vi har flere forskellige farver, design og materialer. Ud over at bestikket skal passe ind i borddækningen, er det også vigtigt, at det ligger godt i hånden. Det skal føles naturligt og have behagelige former, så det bliver fornøjelse at spise med. Tyngden i bestikket er med til at give det en god balance. Et for let bestik er ikke behageligt at bruge. Tilsvarende er det heller ikke rart, med et stort og tungt bestik, hvis man skal spise over længere tid. Bestikket i vores sortiment er nøje udvalgt ud fra ovenstående principper, så du trygt kan vælge det design, du bedst kan lide.

Laguiole bestik

Vi er stolte over, at have et af det førende mærker i vores sortiment. Laguiole har i mange år, været anerkendt for at have en sublim kvalitet i deres knive. Det faktisk i alle deres produkter. Laguiole stammer fra Frankrig og har over 150 år, fokuseret på kvalitet og design. Især er Laguiole bestik meget kendt i hele verden. Tager man på en eksklusiv steak restaurant, er der stor sandsynlighed for, at der er dækket op med Laguiole bestik. Stålet er af ypperlig kvalitet, og det samme gælder skæftet, der ofte er i træ. Bestikket designes med forskellige træsorter, og det er derfor muligt, at finde det der passer perfekt ind i ens smag. Ud over deres bestik har Laguiole lavet mange andre produkter, som er skønne at arbejde med. Deres østersåbner gør det til en leg at åbne østers. 

Bestiksæt til gode priser

Måske er dit gamle bestik slidt op, og du skal have et helt nyt sæt. Her kan det ofte betale sig at købe bestiksæt. Vi forhandler sæt fra 6-12 personer. Der er alt rig mulighed for, at gøre en god handel. Skulle uheldet være ude, og du mister en enkelt del, så har vi stort set alle dele på lager. Det er muligt at købe dem enkeltvis. Mangler du en eller flere dele til dit nuværende sæt, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med at finde disse til dig. Det gælder både til aktuelle produkter og til udgåede produkter. Kontakt os blot på mail eller telefon

Bestick priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Bestick hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna