Duka

Sätt ihop en fin dukning vacker dukning hjälper till att imponera på dina gäster, och det ger ett gott första intryck. Vi har samlat ett stort utbud av produkter som kan kombineras till en vacker dukning, strax efter din smak. Här hittar du tallrikar, skålar, bestick och mycket mer. Söker inspiration för tabellen, då är det bara att utforska vårt sortiment här. Alternativt kan du läsa om några av produkterna här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml 14656
  Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml
  263,00 kr
 2. Kilner glasflaske med swing top låg 11882
  Kilner glasflaske med swing top låg
  107,00 kr
 3. Håndlavet decanter 11795
  Håndlavet decanter
  1 103,00 kr
 4. Kilner glasflaske med swingtop låg - ud 14654
  Kilner glasflaske med swingtop låg - ud
  164,00 kr
 5. Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas 4575
  Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas
  895,00 kr
 6. Patentflaske, grå - 1 ltr. 22904911
  Patentflaske, grå - 1 ltr.
  98,00 kr
 7. Mason frosted krus med hank 568ml (4stk) 15878
  Mason frosted krus med hank 568ml (4stk)
  278,00 kr
 8. Farvede glasflasker med swing-top låg 6 stk. 17229
  Farvede glasflasker med swing-top låg 6 stk.
  497,00 kr
 9. Diamond kande med låg 2L - akryl 16851
  Diamond kande med låg 2L - akryl
  568,00 kr
 10. Karaffel Elegance 1,0 L. 5000890
  Karaffel Elegance 1,0 L.
Sätt fallande sortering
Page
Hitta fina bestick och tallrikar vissa delar av stor betydelse för att skapa en fin dukning och är samtidigt viktig praktisk. Bestick och tallrikar som tillhör dessa element. Det är viktigt att ha en bra bestick. Det bör både ser bra ut, men samtidigt också vara bra att äta med. Vi distribuerar några av de bästa märken av bestick. Du hittar både grill redskap och vanliga knivar och gafflar. För knivar och gafflar hör som ofta salladsbestick och liknande. Det är därför möjligt att välja en hel uppsättning, så alla bestick passar ihop. På samma sätt kommer du här på sidan rätter i alla former, material och färger. Rätter kan stödja dina rätter, så att de presenteras i vackert sätt. Liksom bestick, är det möjligt att välja rätter hela serien, så allt hänger ihop. Det är perfekt om du till exempel måste tjäna flera rätter efter varandra. Skålar och fat för servering stora skålar och fat är ett måste om du måste servera mat för dina gäster i dem. Vare sig du är ute efter stora, små, runda eller fyrkantiga, så att du kan definitivt hitta dem här. Vi har skålar i stengods, i många olika färger och mönster. Har du gäster besöker är det alltid läckra med en sallad med din måltid. Här till du kan använda en salladsskål. En salladsskål är ofta något större, och många väljer att köpa en salladsskål i glas. På detta sätt presenterade sallad riktigt trevlig och du kan se alla ingredienser. Sallader kan också tjäna honom på ett fat. Om du tittar i vårt sortiment, är det möjligt att både välja en maträtt och en maträtt som passar ihop så att det finns enhetlighet i servering. Vi har beslutat att sortimentet innehåller endast skålar och fat av högsta kvalitet - välj bara den design som passar dig bäst. Koppar till ett kaffebordetServeres att kaffe för dina gäster, så det kan lika gärna vara i några vackra koppar. Vi har många i lager och finns i alla storlekar. Espressokoppar är ett måste om du måste tjäna en riktig espresso. Många av våra koppar tillhör en familj, så det är möjligt att täcka upp med en liknande uppsättning. Här passar både koppar, fat och ofta rätter tillsammans. Hitta inspiration i vårt stora urval och hitta dina nya favorit koppar.
Duka priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Duka hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna